Home > Vedete > Cum arăta prezentatorul de televiziune Dani Oțil când era mic

Cum arăta prezentatorul de televiziune Dani Oțil când era mic

dani otil

Unul dintre cei mai sexy prezentatori de televiziune este, cu siguranță, Dani Oțil (39 de ani), prezentator de televiziune. Acesta a avut o relație cu Mihaela Rădulescu și pentru asta este, probabil, unul dintre cei mai invidiați bărbați din Romania. Acum bărbatul care practică o mulțime de sporturi, are o altă relație.
Dani Oțil se iubește de ceva vreme cu modelul Gabriela Prisăcariu, cunoscută drept Miss Popoeneț. Însă nu acesta este idea articolului ci faptul că prezentatorul este sportiv și un bărbat dorit de multe femei, unele dintre ele roind în jurul lui. Se știe că Dani a practicat multe sporturi pe vremea când avea o relație cu Mihaela Rădulescu și a fost mereu în primele randuti la curse cu mașină sau motoretă.

dani otil cu mama si fratele

dani otil cu mama si fratele

Însă prezentatorul a fost și el copil acum ceva timp, acum având 39 de ani. Puțini știu că bărbatul are un frate pe care îl cheamă Dorin Oțil, iar de curând prezentatorul a publicat o imagine cu acesta și mama lor de când erau mici. Iar lângă fotografia respectivă a scris următorul comentariu: “Când eram mici, știam că orice se întâmplă, mama ne protejează și rezolva orice. Azi sunt mare. Aș vrea să fie invers. Nu e. De ce nu e? Nu mai vreau să fiu mare”, a scris acesta.

fratele-lui-dani-otil-dorin-otil

fratele-lui-dani-otil-dorin-otil

Mai sus este si o fotografie cu fartele lui Dani cum arata acum, Dorin. Deși este o perioada tulbure, Dani Oțil încă mai merge să prezinte matinalul alături de Răzvan Simion, prietenul sau foarte bun. Și încearcă să-și păstreze afacerea cu restaurantul pe care il are.

Articole asemanatoare
Dani Otil
Cum a reușit romanticul Dani Oțil să cucerească internetul cu câteva fotografii
dani oțil
N-ai să crezi ce au încercat Dani Oțil și iubita lui în izolare
ruby si iubitul
Cum se distrează Dani Oțil și Ruby cu partenerii în carantină

Comenteaza acest articol

Cum arăta prezentatorul de televiziune Dani Oțil când era mic

by Tabu Tabu   1 min
0