Home > Lifestyle > Stiri > CUM ARATA prima şi marea iubire a lui Botezatu

CUM ARATA prima şi marea iubire a lui Botezatu

1,75 metri înalţime, suplă, picioare lungi şi bust generos, aşa arătat Dana pe vremea când a devenit una dintre manechinele “mamei Zina”. În 1985, pe când avea 26 de ani, un soţ (pe cunoscutul baschetbalist Roman Obscitaru, şi un băieţel, pe Alexandru) a aparut zvonul că s-ar fi îndragostit de unul dintre modele: era vorba chiar despre Cătalin Botezatu, care, la vremea respectivă avea doar 19 ani.

Mult mai experimentată decât el, Dana l-ar fi iniţiat pe Bote în tainele dragostei. Când relaţia lor a devenit publică , s-a iscat un mare scandal şi, la scurt timp, soţul Danei a fugit în străinătate.
Botezatu – pentru care numele Danei are încă o rezonanţă aparte, a recunoscut că a avut cu frumoasa manechină o relaţie de peste cinci ani. El a povestit că iubirea lor a început aproape în glumă , de la un pariu pe care îl făcuse cu colegii. “Dana era o redută aproape imposibil de cucerit. Era căsătorită cu capitanul echipei de baschet a României, avea un copil, o casnicie extraordinară, nu părea că o interesează să îşi complice existenţa”, şi-a amintit Bote care a punctat că, deşi a iubit-o enorm, aceasta cucerire a fost una “nedreaptă”. “Pentru că eram prieten cu soţul ei,” a completat designerul.

Articole asemanatoare
7 Sfaturi pentru o viata sanatoasa
BARBATII din viata IULIEI POPOVICI, femeia care-i face un copil lui TUDOR CHIRILA
Show-ul TV BURLACUL se reia fara BOTEZATU! Uite cine il inlocuieste!
Marea dragoste a lui Botezatu! Era cea mai ravnita actrita inainte de Revolutie

Comenteaza acest articol

CUM ARATA prima şi marea iubire a lui Botezatu

by   1 min
0