Home > Lifestyle > Cum arată reședința de 4 mil. $ unde Prințul Harry va locui cu viitoarea soție

Cum arată reședința de 4 mil. $ unde Prințul Harry va locui cu viitoarea soție

Prințul Harry și logodnica lui, Meghan Markle, vor locui într-o reședință din cadrul Palatului Kensington, Nottingham Cottage. Nottingham Cottage una dintre cele mai mici proprietăți de pe domeniul Kensington, cu doar două dormitoare, un living modest, o bucătărie și o baie, însă valoarea sa se ridică la peste 4 milioane de dolari, potrivit unui site de imobiliare din Marea Britanie.

Cei doi logodnici, care se află în toiul pregătirilor pentru nunta din 19 mai, locuiesc deja aici, reședința fiind aranjată ca un domiciliu de burlac în urmă cu patru ani de însuși Prințul Harry. Înainte de asta, casa a fost prima reședință maritală a Ducilor de Cambridge, înainte ca familia mărită a acestora să necesite un spațiu mai mare, dar și locul unde Prințesa Diana și-a petrecut ultimii ani din viață.

Proprietatea are 1.300 de metri pătrați și este dotată cu popriul helicopter. Amplasată într-un complex adiacent al Palatului Kensington, aceasta este înconjurată de grădini imense.

Reședința este situată în apropiere de White Garden, o grădină care reprezintă un omagiu adus prințesei Diana. În aceeași grădină cei doi tineri au înregistrat mesajul video prin care și-au anunțat oficial logodna.

Printul Harry și actrița Meghan Markle s-au logodit în 27 noiembrie 2017. Cei doi își vor uni destinele pe 19 mai, la Castelul Windsor.

foto: housebeautiful.co.uk

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle a înregistrat un record fantastic
Prințul Harry
Gestul disperat pe care l-a făcut prințul Harry. Se teme să nu ajungă ca fratele său
regina
Regina Elisabeta i-a chemat pe Harry și pe Meghan înapoi în Anglia. Răspunsul neașteptat al ducilor
Brad Pitt
Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios

Cum arată reședința de 4 mil. $ unde Prințul Harry va locui cu viitoarea soție

by Andreea Damian   1 min
1