Tabu
Image default
PEOPLE

Cum arată Rianna, fiica adolescentă a Corinei Dănilă

Puțini știu că fermecătoarea actriță este și mama de 16 ani și jumătate, o femeie singură care își crește fiica cu multă dragoste. Tânăra se numește Rianna și este o adolescență foarte frumoasă, având pe cine să moștenească, pentru că și mama ei este de o frumusețe răpitoare.
Încă nu se știe dacă fiica a moștenit talentul mamei, dar ce se știe cu siguranță e faptul că pustoiaca este foarte frumoasă. Pe vremea când era gravidă Corina Dănilă juca în serialul “Numai iubirea” și o făcea cu mare dragoste. Puștoaică a crescut, a început să meargă la școală și în timpul lor liber au început să aibă activități de mamă și fiică. Incă nu se știe dacă fata iubește actoria sau nu. Atunci când aveau timp liber mergeau la film, la cumpărături, la teatru sau luau masa în oraș.

Corina Danila cu rianna
Corina Danila cu rianna

De-a lungul timpului, au apărut foarte puține informații despre Rianna, pe care mama ei a ținut-o departe de fotografi și chiar de rețelele de socializare. La un moment dat Corina Dănilă povestea într-un interviu că „am discutat cu ea chiar când era foarte mică și începuse să audă despre Facebook sau Twitter și i-am explicat pe înțelesul ei că este mai în siguranță dacă nu se expune inutil.

rianna fiica corinei danila
rianna fiica corinei danila

N-am împiedicat-o să-și facă conturi pe rețelele de socializare, dar am decis de comun acord să nu posteze poze cu fața ei până nu împlinește 14 ani și-și ia buletin. Riri a respectat înțelegerea făcută și mi-a dat dreptate! Oricum, ea însăși este foarte selectivă cu fotografiile pe care le postează, fiind foarte pasionată de artă fotografică în general”, poveste actrița. Cele două sunt foarte bune prietene și se înțeleg foarte bine.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Augustin Viziru refuză să dezvăluie identitatea iubitei sale

Andreea Damian

Larsa Pippen, „sora” secretă a lui Kim Kardashian, de care puțini au auzit

Andreea Damian

Meghan Markle declară război familiei regale britanice

Andreea Damian

Cristina Cioran va deveni mamă pentru prima oară, la 43 de ani

Andreea Damian

Ce schimbare a făcut Andreea Bălan în viața ei și a ficelor ei după despărțirea de George Burcea

Tabu Tabu

Dana Rogoz a născut! Ce nume a ales pentru fetița ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu