Home > Lifestyle > Stiri > Cum arata Ruddy Rodriguez, actriţa din “Mala Mujer”, la 46 de ani! A fost iubita lui Hugo Chavez?

Cum arata Ruddy Rodriguez, actriţa din “Mala Mujer”, la 46 de ani! A fost iubita lui Hugo Chavez?

Actriţa venezueleană Ruddy Rodriguez, cunoscută mai ales pentru rolul din telenovela “Mala Mujer”, dar şi pentru zvonurile potrivit cărora ar fi avut legături amoroase cu Hugo Chavez, lucrează în prezent, la 46 de ani, într-o telenovelă cu accente horror.

La cei 46 de ani împliniţi pe 20 martie, actriţa venezueleană Rudy Rodriguez va interpreta o femeie în vârstă de 75 de ani într-un serial sud-american în care acţiunea se desfăşoară printre scene de suspans şi de groază.

Noua producţie, intitulată “Casa de la sfârşitul timpurilor/ La casa del fin de los tiempos”, este inedită atât prin faptul că printre personaje se află creaturi supranaturale, cât şi prin transformarea fizică prin care va trece Ruddy Rodriguez pentru a intra în pielea lui Dulce, o femeie în vârstă de 75 de ani. Aceasta întâlneşte spirite în casa ei veche şi, pornind de la mesajele acestora, încearcă să desluşească un mister care ar putea declanşa moartea tuturor celor din familie.


Comenteaza acest articol

Cum arata Ruddy Rodriguez, actriţa din “Mala Mujer”, la 46 de ani! A fost iubita lui Hugo Chavez?

by   1 min
0