Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum arată și cu ce se ocupă acum Ana, fosta soție a lui Alex Velea

Alex Velea și Ana au trăit o poveste de dragoste ca în filme. Cei doi s-au întâlnit pur întâmplător, la metrou, s-au plăcut, s-au căsătorit şi părea că nimeni şi nimic nu va sta în calea iubirii lor.

Totul a luat însă sfârşit în 2014! Aceștia au divorțat, după ce solistul s-a îndrăgostit lulea de colega lui de breaslă, Antonia, care îi este iubită şi astăzi și care i-a dăruit doi băieți.

Patru ani au fost căsătoriți Alex Velea și Ana Maria Mircea. După divorțul din 2014, mulatra s-a axat în continuare pe studii și a terminat Facultatea de Medicină, în 2016. În prezent ea este medic psihiatru. De asemenea, este plecată în Marea Britanie și și-a schimbat look-ul, scrie Libertatea.

Imediat după absolvire, Ana și-a deschis un cabinet de psihiatrie în București, în 2019. Însă, a decis mai târziu să se stabilească alături de cei doi frați ai ei, în UK. Acolo, Ana și-a urmat cariera. Este medic al organizației National Health Service (NHS), serviciul național de sănătate englez. Totodată, Ana se implică și în acțiuni umanitare pentru copiii din Africa.

Ana a trecut peste divorțul de Alex Velea și și-a continuat viața. Mulatra s-a transformat acum într-o femeie superbă, a slăbit şi are un trup de invidiat. Cu toate acestea, nu a fost ocolită de revistele pentru bărbați care i-au propus să colaboreze. Fosta soție a lui Velea a refuzat însă de fiecare dată să-și arate nurii în astfel de publicații.

ARTICOLE SIMILARE

Barbatii se tem de femeile puternice – mit sau adevar?

realitatea

„Singur acasă“ va putea fi văzut și online, pe o celebră platformă de streaming

Andreea Damian

Brooke Shields, model de lenjerie intimă pentru cea mai nouă colecție semnată Kim Kardashian

Andreea Damian

5 automasaje faciale la fel de eficiente ca un tratament spa

Andreea Damian

Jennifer Lopez investește într-o companie care vinde Viagra

Andreea Damian

Massive Attack revin in Romania – Arenele Romane, 21 iunie 2018

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu