Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată și cu ce se ocupă acum Ana, fosta soție a lui Alex Velea

Alex Velea și Ana au trăit o poveste de dragoste ca în filme. Cei doi s-au întâlnit pur întâmplător, la metrou, s-au plăcut, s-au căsătorit şi părea că nimeni şi nimic nu va sta în calea iubirii lor.

Totul a luat însă sfârşit în 2014! Aceștia au divorțat, după ce solistul s-a îndrăgostit lulea de colega lui de breaslă, Antonia, care îi este iubită şi astăzi și care i-a dăruit doi băieți.

Patru ani au fost căsătoriți Alex Velea și Ana Maria Mircea. După divorțul din 2014, mulatra s-a axat în continuare pe studii și a terminat Facultatea de Medicină, în 2016. În prezent ea este medic psihiatru. De asemenea, este plecată în Marea Britanie și și-a schimbat look-ul, scrie Libertatea.

Imediat după absolvire, Ana și-a deschis un cabinet de psihiatrie în București, în 2019. Însă, a decis mai târziu să se stabilească alături de cei doi frați ai ei, în UK. Acolo, Ana și-a urmat cariera. Este medic al organizației National Health Service (NHS), serviciul național de sănătate englez. Totodată, Ana se implică și în acțiuni umanitare pentru copiii din Africa.

Ana a trecut peste divorțul de Alex Velea și și-a continuat viața. Mulatra s-a transformat acum într-o femeie superbă, a slăbit şi are un trup de invidiat. Cu toate acestea, nu a fost ocolită de revistele pentru bărbați care i-au propus să colaboreze. Fosta soție a lui Velea a refuzat însă de fiecare dată să-și arate nurii în astfel de publicații.

ARTICOLE SIMILARE

Majda Aboulumosha, mesaj emoționant împotriva rasiștilor

Tabu Tabu

Cris Ciobănașu se întoarce la serialele TV

Tabu Tabu

Elena Udrea, geloasă pe propria fiică

Andreea Damian

Mihai Trăistariu, afaceri la malul marii: a dat un teren pe șase garsoniere și un apartament

Tabu Tabu

Adevărul despre aplicarea loțiunii reparatorii după plajă pe pielea arsă

Andreea Damian

Bebe Rexha, „prea mare” să poarte rochie: designerii refuză să-i creeze ținuta pentru Grammy

Andreea Damian

Scrie un comentariu