Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Marius Lăcătuș

Noul serial de ficțiune realizat de producătoarea Ruxandra Ion, “Adela”, îşi completează distribuţia cu un nou nume cu greutate: Dominique Lăcătuş. Tânăra este fiica unuia dintre cei mai iubiţi fotbalişti români, Marius Lăcătuş și se alătură serialului produs de . Dream Film Production.
Absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid, Dominique Lăcătuş o va interpreta pe Tania în serialul Adela, care va incepe anul viitor. Tania este secretara lui Paul Andronic, deţinătorul unui imperiu media.

Dominique Lacatus„Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Dominique Lăcătuş care are un tata celebru. Tanara nu este singura fiica sau fiu de fotbalist care a terminat actoria, caci si altii au copii care au imbratisat aceasta cariera.

ARTICOLE SIMILARE

Ce fel de bărbat își dorește Christina Aguilera

Andreea Damian

Katherine Heigl, criticată dur din cauza fotografiilor din cimitir

Andreea Damian

Jane Fonda, declarație șocantă la 84 de ani: „Nu mă deranjează că sunt așa aproape de moarte”

Andreea Damian

Adela Popescu și-a sărbătorit fiul într-un mod special

Tabu Tabu

Ce dorință vrea să-și îndeplinească Anca Țurcașiu pe litoral

Tabu Tabu

Irina Fodor, dezvăluiri tulburătoare despre boala soţului ei. Răzvan Fodor, la un pas să moară în somn

Andreea Damian

Scrie un comentariu