Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată și cu ce se ocupă Gabi Jugaru, după ce a dispărut de la TV

Gabi Jugaru nu a mai fost văzut la televizor din 2015. Fostul „rege al farselor” a dispărut din lumina reflectoarelor, iar viața i s-a schimbat radical. La 53 de ani are câteva mici afaceri. Ba mai mult, a devenit și bunic.

Pe carismaticul Gabi Jugaru l-am putut urmări la „Vocea Poporului”, „Carco-Taxi” (farse în taxi) și în roluri în scenetele din Cronica Cârcotașilor. În 2006, începe emisiunea „Farsele lui Jugaru”, apoi „Jugaru Shukaru” ”Cash Taxi”, un concurs TV pe stilul prezentatorului de televiziune. Ultima dată a fost văzut la televizor în 2015, cu ocazia participării la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Gabi Jugaru la Sunt celebru, scoate-mă de aici în 2015

La un moment dat, însă, „Regele Farselor”, cum a fost supranumit, a dispărut de pe sticlă, nu însă și din memoria fanilor săi. Gabi Jugaru s-a mutat de pe sticlă în afaceri. Fosta vedetă TV și echipa sa se ocupă de igienizarea profesională a interiorului automobilelor, în deosebi a instalațiilor climaterice. De asemenea, din 2016, și-a deschis o cârciumă, transformându-și vila într-un local de cartier, unde le-a gătit personal oamenilor și s-a asigurat că muzica e bine aleasă și în special pe placul mesenilor.

Acum, Gabi Jugaru este deja de două ori bunic, deoarece fiica sa cea mare i-a dăruit doi nepoți. Fosta vedetă de televiziune a povestit într-un interviu în ce relație se află cu cele două fiice ale sale.

„Fosta soție, la a doua căsnicie, m-a întrebat ce vreau. Am zis că fată, gata, i-am stabilit și numele. Cea mare e Roxana și cea mică, Miruna Elena. Fii-mea cea mare îmi zice că mai mult o iubesc pe aia mică, dar dragostea e la fel pentru amândouă. Poate au mai existat discuții, ca în orice familie, dar dragostea pentru copii e nemăsurată. Pentru oricare mi-aș da viața”, a spus Gabi Jugaru la un post de televiziune.

ARTICOLE SIMILARE

3 cupluri care au vorbit despre despartirea lor

realitatea

A murit ultima supraviețuitoare din „Pe aripile vântului”

Andreea Damian

Invata sa te machiezi ca Marilyn Monroe

realitatea

Ziua Culturii Române | Expoziția de artă de la Palatul Mogoșoaia

Ciocîrlan

Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotului fondatorului casei Gucci

Andreea Damian

Dana Rogoz a terminat de aranjat camera copiilor! Cum arată aceasta

Tabu Tabu

Scrie un comentariu