Tabu
LIFESTYLE What's hot

Cum arata sotia lui Daniel Buzdugan

Te-ai intrebat vreodata cum arata cea care ii este alaturi de peste 15 ani lui Daniel Buzdugan si, mai ales, cum vorbeste vedeta despre ea? Ei bine, Daniel isi aminteste ca a agatat-o pe Monica pe strada, cu un reportofon.

“Prin 1993 faceam o emisiune pentru un post de radio in Iasi. Tocmai iesisem dintr-o relatie si eram in cautari. Am zis sa profit de statutul meu de om care lucreaza in mass-media si am abordat-o pe strada cu ceva pentru radio. I-am cerut numarul de telefon si i-am spus ca asa e deontologic la noi, ca pentru orice voce care intra pe post trebuie sa avem niste date. Apoi am sunat-o, am invitat-o in oras si asa a inceput totul”, a povestit Daniel pentru taifasuri.ro.

Pasul cel mare l-au facut dupa 10 ani, cand actorul si prezentatorul a cerut-o, in sfarsit, in casatorie.

“Am cerut-o in Gradina Botanica din Iasi. Era locul nostru preferat, mergeam des acolo sa ne plimbam, sa citim. Acolo s-a intamplat, de ziua mea, pe 23 septembrie 2003”, a adaugat Daniel.

Cat despre faptul ca atat el, cat si sotia sunt discreti, Buzdugan spune ca e un soi de intelegere pe care au facut-o inca de la inceput.

“Ea este medic stomatolog si multi ii spun ca ar trebui sa profite de statutul pe care il are ca sa atraga mai multi pacienti. Dar ea isi doreste sa vina lumea la ea pentru profesionalismul sau, nu pentru notorietarea sotului. Ei nu ii place lumea asta, nu ar vrea sa mearga pe strada, sa o comenteze lumea si sa o strige doamna Buzdugan!”.

buzdugan 2

buzdugan 3

ARTICOLE SIMILARE

Cât costă cumpărăturile pentru noul an școlar în 2020? (P)

Andreea Damian

Un studiu despre marimea penisului arata ce isi doresc, de fapt, femeile!

La 32 de ani, o vedeta cântăreşte 40 kg! Dietă cu “seminţe, ţelină, suc şi gumă de mestecat”!

TEO – idila cu Chef Antonio Passarelli

Are 58 de ani, dar arata de 30 de ani! Monica Tatoiu a urmat un tratament minune!

Salman Khan, in Romania, impreuna cu fosta iubita

Scrie un comentariu