Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Cum a arătat Meghan Markle la prima sa apariție publică în calitate de ducesă

Noua Ducesă de Sussex a avut prima sa apariție publică la doar trei zile după nunta regală. Meghan Markle a participat la o ceremonie pentru aniversarea de 70 de ani a Prințului Charles, care a avut loc, marți, la Palatul Buckingham.

Meghan a surprins plăcut cu ținuta sa, la care a accesorizat o pălărie de dimensiuni uriașe. A existat totuși o schimbare radicală de stil pe care toată lumea a apreciat-o. Dacă până acum fosta actriță ne-a obișnuit cu coafuri dezordonate și lejere, iată că la festivitatea ținută în grădina palatului Meghan s-a prezentat cu un coc îngrijit, strâns bine în zona joasă de lateral a capului, asemănător cu cele pe care le poartă Ducesa de Cambridge Kate Middleton.

Rochia de culoare bej și pălăria în aceeași nuanță au respectat de asemenea, protocolul regal. Look-ul a fost completat de acest machiaj natural, cu care Meghan ne-a surprins plăcut și în ziua nunții sale cu Prințul Harry.

Ziua de naștere a Prințului Charles este în Noiembrie, dar acest eveniment este dedicat sprijinului oferit organizațiilor de caritate, patronajelor și altor organizații de către Prințul de Wales.

Poate cel mai important eveniment al anului, nunta regală dintre Prințul Harry (34 de ani) și Meghan Markle (36 de ani) a avut loc, sâmbătă, pe 19 mai, la Capela St. George a Castelului Windsor. Circa 3 miliarde de persoane au urmărit nunta, care se presupune că a costat în jur de 32 de milioane de lire sterline.

 

ARTICOLE SIMILARE

Presedintele TVR: “Andreea Marin a REFUZAT 12.000 de euro pe emisiune la TVR”!

Dragoș Bucur, prima reacție după ce a fost linșat pe Facebook

Andreea Damian

De ce bărbaților le poate fi greu să asculte femeile

Andreea Damian

Neti Sandu, agresată pe stradă: „M-a luat de păr să vadă dacă se smulge peruca”

Andreea Damian

Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret

Andreea Damian

Faza ANULUI la “Vrei sa fii milionar?”. Pe cine a sunat acest barbat!

Scrie un comentariu