Home > Lifestyle > Cum a arătat Meghan Markle la prima sa apariție publică în calitate de ducesă

Cum a arătat Meghan Markle la prima sa apariție publică în calitate de ducesă

meghan markle

Noua Ducesă de Sussex a avut prima sa apariție publică la doar trei zile după nunta regală. Meghan Markle a participat la o ceremonie pentru aniversarea de 70 de ani a Prințului Charles, care a avut loc, marți, la Palatul Buckingham.

Meghan a surprins plăcut cu ținuta sa, la care a accesorizat o pălărie de dimensiuni uriașe. A existat totuși o schimbare radicală de stil pe care toată lumea a apreciat-o. Dacă până acum fosta actriță ne-a obișnuit cu coafuri dezordonate și lejere, iată că la festivitatea ținută în grădina palatului Meghan s-a prezentat cu un coc îngrijit, strâns bine în zona joasă de lateral a capului, asemănător cu cele pe care le poartă Ducesa de Cambridge Kate Middleton.

Rochia de culoare bej și pălăria în aceeași nuanță au respectat de asemenea, protocolul regal. Look-ul a fost completat de acest machiaj natural, cu care Meghan ne-a surprins plăcut și în ziua nunții sale cu Prințul Harry.

Ziua de naștere a Prințului Charles este în Noiembrie, dar acest eveniment este dedicat sprijinului oferit organizațiilor de caritate, patronajelor și altor organizații de către Prințul de Wales.

Poate cel mai important eveniment al anului, nunta regală dintre Prințul Harry (34 de ani) și Meghan Markle (36 de ani) a avut loc, sâmbătă, pe 19 mai, la Capela St. George a Castelului Windsor. Circa 3 miliarde de persoane au urmărit nunta, care se presupune că a costat în jur de 32 de milioane de lire sterline.

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
5 piese vestimentare care te ajută să obții stilul californian al lui Meghan Markle
9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor
Meghan Markle
Meghan Markle și-a schimbat radical look-ul. Ce spune noua coafură despre stilul ei de viață
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle

Comenteaza acest articol

Cum a arătat Meghan Markle la prima sa apariție publică în calitate de ducesă

by Andreea Damian   1 min
0