Tabu
PEOPLESlider

Cum arătau 11 celebrități înainte de a avea o mulțime de fani

Fiecare rățușcă urâtă are toate șansele să crească și să se transforme într-o lebădă frumoasă și grațioasă. Uneori, odată cu vârsta, un copil se poate schimba atât de mult, încât este de nerecunoscut la maturitate. Totodată, este la modă să se recurgă la proceduri cosmetice, coafuri și machiaj, precum și la antrenamente obositoare în sala de forță.

Redacția noastră a selectat 12 vedete curajoase care și-au postat fotografiile din copilărie pe Internet.

Kate Beckinsale

Kate Beckinsale are 47 de ani , dar actrița arată de 30. Tinerețea ei se datorează unui program individual de fitness și unei diete speciale. În copilărie, Kate nu era o fată drăguță, dar căreia îi plăcea să zâmbească în fotografii.

Dwayne Johnson

Recent, actorul a împărtășit o poză interesantă fanilor săi de pe Instagram. În poză, Dwayne avea 7 ani, trăia în Hawaii și avea o coafură în stil african.

Kim Kardashian și Kylie Jenner

Kim Kardashian și sora ei Kylie Jenner s-au schimbat radical.. Kim susține că nu a făcut niciodată nimic cu corpul ei și a apelat doar la filler și botox. Iar sora ei mai mică a recunoscut că și-a mărit buzele.

Taylor Lautner

„Aventurile lui Sharkboy și Lavagirl” — unul dintre primele filme în care Taylor Lautner a interpretat rolul principal. Pe atunci, actorul era un adolescent de doar 13 ani. În filmul romantic despre vampiri „Amurg”, unde unde are rorlul unui vârcolac, actorul are 17 ani.

Meghan Markle

Ducesa de Sussex s-a schimbat mult. Acum este un model de stil. În 2019 a primit chiar și titlul de cea mai influentă persoană din lumea modei.

Jessica Alba

Jessica Alba a postat, de asemenea, pe rețelele de socializare o fotografie pe când era micuță. Este de remarcat faptul că la o vârstă fragedă, era la fel de frumoasă.

Anne Hataway

Recent a fost lansat filmul „Vrăjitoarele”, cu Anne Hathaway în rolul principal. În ajunul Halloweenului, actrița a împărtășit o imagine memorabilă pe rețea, unde este îmbrăcată într-un costum de vrăjitoare. „Cum a început totul” – și-a semnat ironic fotografia.

Reese Witherspoon

Și Reese Witherspoon și-a încântat urmăritorii pe Instagram cu o poză pe când era copil. Se pare că de-a lungul anilor zâmbetul ei sincer este neschimbat.

Dakota Johnson

Filmul „Femeia fără reguli” a devenit un debut de film pentru Dakota Johnson. În film, tânăra vedetă a jucat alături de mama ei Melanie Griffith, care a jucat rolul principal acolo.

Bella Hadid

Modelul Bella Hadid a postat și ea o fotografie din copilărie. Este demn de remarcat faptul că în locul obrajilor dolofani au apărut pomeții subțiri și bine conturați.

ARTICOLE SIMILARE

Chanel N°5 | Cel mai faimos parfum din lume continuă să se reinventeze. O poveste de 100 de ani

Andreea Damian

Plecare neaşteptată de la Vocea României. Unul dintre jurați anunță că se retrage

Andreea Damian

Noi probleme de sănătate pentru Adda. De ce a apelat la terapia hiperbară

Andreea Damian

Despre Cioran ⎢ Gabriel Liiceanu în dialog cu Vlad Zografi

Ciocîrlan

Cum puteți fi mai frumoase în ziua nuntii

realitatea

Rolul antioxidanților în sănătatea noastră

realitatea

Scrie un comentariu