Tabu
Image default
PEOPLE

Cum arătau Rona Hartner și Ioana Ginghină în adolescență

Cele două femei nu au în comun decât iubirea pentru teatru și sunt mame. Însă amândouă au fost adolescente cândva, fete rebele care s-au distrat și aveau talii de viespe. Și Rona Hartner și Ioana Ginghină au publicat imagini cu ele pe rețelele de socializare.
Actrița Rona Hartner (47 de ani) a publicat pe rețelele de socialziare o imagine și a scris în dreptul ei mesajul “Hopaaaa defi releve …

rona hartner tanara
rona hartner tanara

Il a 20 ans – Hopaaaa așa eram la 20 de ani”, semn că și atunci era nonconforista și nu stătea o clipă locului. Actrița a fost mereu pusă pe soții și după ce a terminat facultatea de teatru a plecat în Franța.
O altă adolescentă nonconformistă a fost și Ioana Ginghină.

ioana ginghina tanara
ioana ginghina tanara

Actriţa ne-a povestit cum încă din copilărie a fost fascinată de teatru. „De când eram mică, mi-am dorit să fiu actriţă. Niciodată nu am avut în gând vreo altă meserie. Ai mei mă duceau la teatru, iar tată, care era profesor de sport, era şi el pasionat de actorie şi chiar participa la nişte ateliere de actorie. Acum, peste ani, m-aş caracteriza drept o femeie cu multă energie, veselă şi care adoră viaţa.

actrita ioana ginghina
actrita ioana ginghina

Ştiu să văd mereu partea plină a paharului. Peste zece ani, mă văd neschimbată, doar că şi mai puternică pe partea de afaceri. Mi-am propus că în această perioadă să mă axez mai mult pe carieră şi sunt convinsă că în următorii zece ani asta se va vedea”, a spus Ioana Ginghină pentru Tabu. Ioana Ginghină ne-a dat și câteva fotografii de pe vremea aceea când era adolescență rebelă, care se îmbracă în blugi sau fustițe și avea postere pe pereții locuinței.

ARTICOLE SIMILARE

Mai ţii minte trupa Sweet Kiss? Cum arată acum membrii ei și cu ce se ocupă ei în prezent. Schimbarea e fabuloasă!

Andreea Damian

Barack Obama a publicat pe Twitter playlistul care l-a inspirat când era președintele SUA

Andreea Damian

Incredibil cum arată Mihaela Rădulescu la aproape 51 de ani! Diva s-a răsfățat la castel

Tabu Tabu

Ce proiecte noi are Ioana Ginghină în perioada de stat acasă

Tabu Tabu

Nathalie Emmanuel – Missandei din Game of Thrones a fost copleșită de durerea fanilor

realitatea

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au avut o nuntă vegetariană

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu