Tabu
PEOPLESlider

Cum de Kate Middleton mai are păr după ședințele de chimioterapie

Prințesa Catherine de Wales a uimit pe toată lumea cu prima ei apariție publică în câteva luni. Oamenii au fost uimiți de părul ei, mai ales că a urmat ședințe de chimioterapie.

Kate Middleton a avut un an incredibil de provocator, revenind în ochii publicului la patru luni după ce a început chimioterapia. Kate a fost diagnosticată cu cancer și se recuperează acasă, la Windsor, cu sprijinul soțului ei, Prințul William, și al familiei Middleton.

Mama a trei copii a cerut timp, spațiu și intimitate pentru familia ei când a anunțat că este tratată pentru o formă de cancer nedezvăluită.

Ea a avut o apariție uimitoare la Trooping the Color pentru parada zilei de naștere a Regelui Charles al III-lea din Londra, întorcând capetele cu rochia și părul ei superbe. Acesta a fost primul eveniment public al lui Catherine de la diagnosticul ei și i-a uimit pe toată lumea într-o rochie albă cu detalii negre.

Kate și-a completat ținuta, purtată la un alt eveniment anterior, cu o pălărie albă, cercei de perle și broșa regimentală a gardienilor irlandezi, onorându-și rolul. Părul ei a fost coafat într-un coc jos, cu detalii complicate și pe acest detaliu s-au concentrat în cea mai mare parte oamenii.

Mulți i-au pus la îndoială părul, având în vedere că a făcut chimioterapie. Unii chiar s-au îndoit că ar fi fost Prințesa de Wales. „Nu este ea”, a comentat cineva neîncrezător, în timp ce altul a spus: „Nu este Kate”.

Un utilizator și-a exprimat curiozitatea reală, spunând: „Vrei să știi cum își păstrează părul prin chimioterapie… Aceasta este o întrebare serioasă. Nu fac cercetări sau ceva de genul ăsta…”

„Poți să faci chimioterapie și să nu îți pierzi părul?”, a întrebat altcineva, sau alții au comentat cu lucruri de genul: „William a fost cu ea? Și dacă face chimio, cum de mai are părul?”.

Comentariile au continuat , iar un utilizator a comentat sub un videoclip care o afișează pe prințesă cu fiica ei Charlotte: „Nu este ea însăși, dar mi se pare puțin ciudat că după 6 luni de chimio încă arată bine. Adică să o binecuvântez dacă acesta este cazul, dar încă cred că se întâmplă altceva.”

În mijlocul întrebărilor și curiozității, oamenii nu s-au putut abține să nu simtă bucurie văzând-o pe Kate revenind în ochii publicului la fel de uimitoare ca întotdeauna. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

SMILEY, fericit fara LAURA COSOI! Se intoarce la SANZIANA, fosta iubita? 7 FOTO cu bruneta care refuza Playboy!

realitatea

Două premiere mondiale într-una singură: Ekman & Milev la NDT

Ciocîrlan

Cele mai ciudate superstiții în care cred vedetele

Andreea Damian

Julia Chelaru se mărită din nou. Cine este bărbatul alături de care și-a refăcut viața

Andreea Damian

Trei elemente esențiale pentru iarna 2021, propuse de Regina Letizia a Spaniei

Andreea Damian

Notre Dame este instabilă: un vânt puternic ar putea face zidurile să se prăbușească

realitatea

Scrie un comentariu