Home > Sex-Relatii > CUM fac SEX si dau nastere SIRENELE (VIDEO)

CUM fac SEX si dau nastere SIRENELE (VIDEO)

Legendele despre sirene existau de dinainte ca romanii sa stapaneasca Pamantul si, chiar si atunci, lumea isi punea aceeasi intrebare: Cum fac aceste femei-pesti sex?

Iata intrebarea de la care a pornit Charley Foley cand a inceput lucrul la documentarul “Mermaid: The Body Found”. “Trebuia sa ne gandim la asta, asa ca se presupune ca organele sexuale ale sirenelor au evoluat precum cele ale balenelor sau focilor. Nu se vad la exterior, dar ies in relief atunci cand e nevoie”.

Documentarul nu arata cum sirenele au contact sexual, dar exista o scena creata pe computer cu o sirena care da nastere. Potrivit realizatorului tv Charlie Foley, sirenele au existat si aratau ca un fel de hibrid intre maimuta si peste, caruia ii lipsea cu desavarsire parul de pe corp. Foley nu are vreo dovada clara ca aceste fiinte exista, crede insa cu tarie ca sirenele au fost reale, deoarece a analizat mai multe documente vechi si a observat ca fiintele aceste mitice au fost descrise amanuntit si in feluri similare de oameni din zone de pe glob indepartate. “Se regasesc in povesti provenind din locuri diferite, de la oameni care nu aveau cum sa se intalneasca vreodata”, a declarat Foley, citat de Huffington Post. E posibil, asa cum s-a intamplat cu animalele, care s-au retras in ape din cauza unor dezastre, la fel sa se fi intamplat si cu oamenii. VEZI VIDEO


Loading...

Comenteaza acest articol

CUM fac SEX si dau nastere SIRENELE (VIDEO)

by   1 min
0