Home > Fashion > Cum faci față unei veri capricioase ca o divă?

Cum faci față unei veri capricioase ca o divă?

divă

În ultimii ani, vremea este tot mai imprevizibilă. Azi este o vreme de toamnă timpurie, deși vara este în toi de o lună deja, iar mâine nu mai ști ce să faci de căldură și te uiți enervată la umbrela din poșetă sau geantă cu care ai rămas pentru tot restul zilei. Poate că pentru locuitorii de pe alte meleaguri asemenea întâmplări fac parte din cotidian, însă pentru majoritatea românilor să fii pregătit pentru orice ar putea să-ți rezerve condițiile meteorologice este ceva relativ nou, cu care abia am început să ne obișnuim.

Unii spun că aceste schimbări sunt cauzate de faptul că nu ne protejăm planeta așa cum ar trebui, în timp ce majoritatea pur și simplu își văd de viață și caută să se adapteze noilor condiții. Pentru a te păstra permanent proaspătă ca briza verii, soluția pe care ți-o recomandăm este să abordezi shoppingul într-un mod inteligent. Iar prima întrebare pe care trebuie să ți-o pui este: care sunt elementele esențiale pentru a te simți cât mai comod, fiind în același timp elegantă sau măcar potrivită contextului? Iar răspunsul la care suntem convinși că vei ajunge și singură este simplu: alegând cu inteligență elementele ținutei tale.

Chiar dacă nimeni nu te obligă să cheltuiești mii de lei pentru a te simți confortabil atunci când te vezi în afara casei cu prietenii sau rudele, adevărul este că de cele mai multe ori acolo ajungi. Vremea tot mai imprevizibilă are acest efect asupra garderobei. Dulapul devine neîncăpător pentru toate acele piese de vestimentație nou-apărute odată cu nivelarea anotimpurilor. Iar să renunți să ai de unde alege ca să probezi în fața oglinzii s-ar putea să nu fie o soluție, așa că e clar că e nevoie de o altă abordare. Cui nu-i plac prețurile mai ieftine și mai preferabile? Așa că o soluție pe care merită să o explorezi este să-ți completezi colecția găsind prețuri extrem de avantajoase. Magazinele Takko sunt un exemplu bun de asemenea loc.

În același timp, o mare parte din orice look depinde de accesoriile pe care le purtăm. Iar la acest capitol, dacă nu dorești să renunți la calitatea lor, este greu să găsești un furnizor mai avantajos decât Avon. Mai ales că tot în oferta sa poți găsi și lucrurile mai puțin vizibile, dar uneori la fel de importante pentru starea ta de bine, de la articole de frumusețe și îngrijire personală la creme.

Vorbeam mai sus despre avantajele financiare ale acestei abordări, dar există încă un motiv pentru care poate că este momentul să-ți reconsideri opțiunile. Este vorba despre faptul că ai acces și la revista Takko cu toate ofertele speciale de care poți beneficia aruncând o privire rapidă prin Takko catalog 2019. De acolo îți poți alege piesele care îți lipsesc pentru a fi pregătită pentru aproape orice ieșire mai mult sau mai puțin informală.

Prețul scăzut în condițiile în care nu faci rabat la calitate nu este singurul avantaj nici în cazul celeilalte recomandări, Avon. Un beneficiu al acestei abordări lejere este că poți să te informezi despre produse din confortul propriului cămin. Nu mai consuma energie și nervi bătând toate magazinele decât dacă asta îți face cu adevărat plăcere și consultă ultimul catalog Avon iulie din confortul propriei case.

În concluzie, nu este obligatoriu să rămâi fără bani de vacanță pentru a putea fi pregătită de orice surpriză ți-a pregătit această vară capricioasă ca o divă. Impresionează-i pe cei din jur într-un mod inteligent – informează-te din timp despre cele mai recente oferte și mergi la sigur cu colecția de cataloage online pe care o găsești la orice oră din zi și noapte pe siteul Kimbino.ro. Dacă ai un telefon mobil, atunci e ca și când ai avea cele mai bune oferte în buzunar oriunde te-ai afla. Vei fi la curent astfel cu tot ce mișcă prin zeci de magazine și, mai mult, folosind cataloagele online în loc de cele tipărite vei avea un impact mai mic asupra schimbărilor climatice cauzate de poluare și de consumul iresponsabil al resurselor planetei.

Articole asemanatoare
vară
Noul normal după 1 iunie. Unde ne vom distra vara aceasta
coronavirusul
Poate fi oprit coronavirusul odată cu venirea verii? Ce spun experții
Cele 8 tendințe de vară de care suntem deja obsedate
Vara aceasta răcorește-te inteligent!

Comenteaza acest articol

Cum faci față unei veri capricioase ca o divă?

by Andreea Damian   3 min
0