Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum i-a cerut David Pușcaș iertare mamei Luminița Anghel

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel și al lui Marcel Pușcăș și-a făcut debutul în muzică cu această piesă care se numește „Îmi pare rău”. Cei care o vor ascultă cu siguranță că își vor da seama ca este o piesă emoționantă în care David Pușcaș își cere scuze părinților săi adoptivi.
Cea care l-a ajutat să scrie piesa și să facă acest videoclip este Sarah J Sun, de care îl leagă o prietenie de peste un an de zile. Aceasta a aflat povestea de viață a prietenului ei după ce l-a cunoscut și au hotărât să facă această piesă, chiar dacă lui David nu i-a plăcut ideea la început. Dar iată că au lucrat împreună la melodie și la videoclip și ce a ieșit puteți vedea și voi în continuare.

david puscasSă sperăm că povestea de viață pusă în versuri va avea un impact asupra personelor implicate dar și a fanilor, căci sigur mulți se vor regăși în versuri, așa cum ne-au spus și protagoniștii. Este un mesaj direct către mama și tata, o replică la răutățile care s-au tot scris despre mine. Eu le cânt părinților mei acum, le mulțumesc pentru anii în care m-au crescut. Este o piesă intimă, iar prima oară când mi-a spus Sarah despre ce e vorba, nu am vrut să continuăm proiectul. Sunt curios cum va reacționa lumea. Nu e genul meu, dar a ieșit ceva wow”, a povestit David Pușcaș.

ARTICOLE SIMILARE

Zece pași spre un Crăciun mai durabil

Andreea Damian

Au descoperit cuplurile care trăiesc separat secretul unei relații fericite?

Andreea Damian

Meghan Markle, decizie importantă în privința nașterii. De secole încoace nu s-a mai întâmplat

Andreea Damian

240 de mii de fete mor anual în India din cauza discriminării de gen

realitatea

Efectele „benefice” ale epidemiei de coronavirus

Andreea Damian

Ne cunoastem nevoile fiziologice si psihologice?

realitatea

Scrie un comentariu