Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum i-a cerut David Pușcaș iertare mamei Luminița Anghel

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel și al lui Marcel Pușcăș și-a făcut debutul în muzică cu această piesă care se numește „Îmi pare rău”. Cei care o vor ascultă cu siguranță că își vor da seama ca este o piesă emoționantă în care David Pușcaș își cere scuze părinților săi adoptivi.
Cea care l-a ajutat să scrie piesa și să facă acest videoclip este Sarah J Sun, de care îl leagă o prietenie de peste un an de zile. Aceasta a aflat povestea de viață a prietenului ei după ce l-a cunoscut și au hotărât să facă această piesă, chiar dacă lui David nu i-a plăcut ideea la început. Dar iată că au lucrat împreună la melodie și la videoclip și ce a ieșit puteți vedea și voi în continuare.

david puscasSă sperăm că povestea de viață pusă în versuri va avea un impact asupra personelor implicate dar și a fanilor, căci sigur mulți se vor regăși în versuri, așa cum ne-au spus și protagoniștii. Este un mesaj direct către mama și tata, o replică la răutățile care s-au tot scris despre mine. Eu le cânt părinților mei acum, le mulțumesc pentru anii în care m-au crescut. Este o piesă intimă, iar prima oară când mi-a spus Sarah despre ce e vorba, nu am vrut să continuăm proiectul. Sunt curios cum va reacționa lumea. Nu e genul meu, dar a ieșit ceva wow”, a povestit David Pușcaș.

ARTICOLE SIMILARE

Ed Sheeran şi prinţul Harry, clip amuzant de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, dar cu mesaj puternic

Andreea Damian

Tu ai putea renunța? Mulți oameni refuză deja zborul cu avionul pentru a salva planeta

realitatea

Neti Sandu are sau nu operații estetice? Vedeta recunoaște: „Nu pot să mă ajut singură”

Andreea Damian

Cum și-a distrus Mihaela Rădulescu hainele în pădure

Tabu Tabu

Această vitamină te ajută să slăbești și să obții un abdomen plat

Andreea Damian

O nouă criză în familia regală britanică. Prinții William și Harry și-au împărțit banii. Ce urmează

Andreea Damian

Scrie un comentariu