Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum îl cheamă pe Cătălin Scărlătescu în buletin. Prenumele de care nu știu mulți

Publicul e la curent cu ce se întâmplă în viața profesională a lui chef Cătălin Scărlătescu, însă despre numele real din buletin nu știu prea mulți.

Ce nu știu prea mulți despre Cătălin Scărlătescu este că pe celebrul chef îl cheamă și Ion. Folosindu-se de cele două prenume, vedeta de la Antena 1 a dat numele restaurantului pe care-l deține. Numele restaurantului este Xchef by Cătălin Scărlătescu, iar inițialele lui, Ion Cătălin Scarlatescu, rezultă ICS.

Restaurantul a fost inaugurat în noiembrie anul trecut, concurentul de la America Express explicând care este motivul pentru care angajații săi nu primesc pauze. Bucătarul are reguli foarte stricte legat de propria afacere.

Cătălin Scărlătescu se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, dar viața lui nu a fost mereu roz, ci a fost nevoie să depună multă muncă pentru a avea lucrurile de care se bucură azi.

Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine, până în ziua de azi.”, spunea Scărlătescu în urmă cu puțin timp.

ARTICOLE SIMILARE

Cele 7 zone pietonale de weekend care vor fi deschise începând de mâine în centrul Capitalei

Andreea Damian

Tatăl Mădălinei Manole a murit de coronavirus

Tabu Tabu

Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana

Andreea Damian

Rebel Wilson dezvăluie modul foarte ușor în care a slăbit 35 kg. Actrița arată fabulos acum!

Andreea Damian

Kurt Cobain a spus că albii nu ar trebui să cânte rap și nu știu să danseze

realitatea

Înmormântarea prințului Philip. Regina încalcă protocolul pentru a-l salva pe Harry

Andreea Damian

Scrie un comentariu