Tabu
Image default
PEOPLE

Cum îl va chema pe băiețelul Oanei Tache care se va naște în august

Fosta VJ și Dj, reporter, actriță și vedetă de televiziune, Oana Tache a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că este însărcinată în șase luni. Iar acum fosta actriță din emisiunea “Abracadabra” ne-a anunțat ce nume va purta micuțul pe care îl poartă în pântece și ce reprezintă acest nume pentru ea și soțul ei.
“Noi știam cum o să îl cheme pe bebe încă dinainte să aflăm sexul copilului. Ne-am pregătit și pentru varianta fetiță și pentru varianta băiețel. Asta știam încă de câteva luni, ne-am super pregătit pe partea asta, deși cu toate celelalte pregătiri suntem “în pom”. Spun asta pentru că nu am apucat să îi pregătim camera încă și nici să cumpărăm ceva pentru că pandemia ne-a pus bețe în roate. Revenind la numele copilului, nu ne-a fost greu să ne hotărâm. Eu mi-am dorit foarte tare băiețel și iată că mi s-a îndeplinit dorința. Am ales cu soțul 2 nume foarte frumoase cu care rezonam amândoi. Ne dorim un bebe tare că piatra, așa că primul nume ales este Petru – este totodată numele bunicului meu, dar face și referire la profesia soțului meu – inginer geo-fizician. Eu am avut o relație foarte specială cu bunicul meu. A fost director la Teatrul Giulești, de la el am moștenit înclinația pentru zona media, teatru, film; de la el am învățat prima poezie cu care am luat casting-ul la Abracadabra; de la el am învățat să cumpăr prima pâine și tot așa.

oana tache
oana tache

L-am iubit mult pe tataie Petrică și el pe mine fiind prima lui nepoată și cred că îmi arăt astfel recunoștiința și îmi manifest dorul față de el, alegând ca fiul nostru să îi poarte numele. Cum spuneam are legătură și cu ceea ce face Filip, soțul meu, așa că Petru a fost din start o alegere unanimă în ceea ce privește numele copilului”, a povestit vedeta. Apoi tot ea ne-a mai povestit că “și dacă primul prenume este unul care îl va face pe bebe să fie cu picioarele pe pământ, rațional; pentru al doilea nume am ales să îl lăsăm și cu capul în nori, să fie creativ. Așadar, al doilea nume va fi Lucas pentru că eu sunt o mare fană a francizei create de George Lucas – celebra sagă “Star Wars”. Așadar, așteptăm un mic Jedi sau dacă te gândești că bebe a fost conceput în Japonia, o să îți iasă dea la socoteală că facem un mic extraterestru. Important e că suntem foarte fericiți și așteptăm cu nerăbdare momentul în care vom face cunoștiință cu Petru Lucas Onescu”, ne-a povestit Oana Tache.

ARTICOLE SIMILARE

Dua Lipa demonstrează că hamurile arată cool și pe o femeie

Andreea Damian

Finala NBA: Barack Obama mai popular decât Drake chiar în orașul natal al rapperului

realitatea

Anca Sigartău și Marian Râlea, parteneri pe micul ecran

Tabu Tabu

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil au dezvăluit ce nume au ales pentru fiul lor

Andreea Damian

Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie

Andreea Damian

Ce cadou își dorește Codin Maticiuc de ziua lui

Tabu Tabu

Scrie un comentariu