Tabu
PEOPLE

Cum îl va chema pe băiețelul Oanei Tache care se va naște în august

Fosta VJ și Dj, reporter, actriță și vedetă de televiziune, Oana Tache a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că este însărcinată în șase luni. Iar acum fosta actriță din emisiunea “Abracadabra” ne-a anunțat ce nume va purta micuțul pe care îl poartă în pântece și ce reprezintă acest nume pentru ea și soțul ei.
“Noi știam cum o să îl cheme pe bebe încă dinainte să aflăm sexul copilului. Ne-am pregătit și pentru varianta fetiță și pentru varianta băiețel. Asta știam încă de câteva luni, ne-am super pregătit pe partea asta, deși cu toate celelalte pregătiri suntem “în pom”. Spun asta pentru că nu am apucat să îi pregătim camera încă și nici să cumpărăm ceva pentru că pandemia ne-a pus bețe în roate. Revenind la numele copilului, nu ne-a fost greu să ne hotărâm. Eu mi-am dorit foarte tare băiețel și iată că mi s-a îndeplinit dorința. Am ales cu soțul 2 nume foarte frumoase cu care rezonam amândoi. Ne dorim un bebe tare că piatra, așa că primul nume ales este Petru – este totodată numele bunicului meu, dar face și referire la profesia soțului meu – inginer geo-fizician. Eu am avut o relație foarte specială cu bunicul meu. A fost director la Teatrul Giulești, de la el am moștenit înclinația pentru zona media, teatru, film; de la el am învățat prima poezie cu care am luat casting-ul la Abracadabra; de la el am învățat să cumpăr prima pâine și tot așa.

oana tache
oana tache

L-am iubit mult pe tataie Petrică și el pe mine fiind prima lui nepoată și cred că îmi arăt astfel recunoștiința și îmi manifest dorul față de el, alegând ca fiul nostru să îi poarte numele. Cum spuneam are legătură și cu ceea ce face Filip, soțul meu, așa că Petru a fost din start o alegere unanimă în ceea ce privește numele copilului”, a povestit vedeta. Apoi tot ea ne-a mai povestit că “și dacă primul prenume este unul care îl va face pe bebe să fie cu picioarele pe pământ, rațional; pentru al doilea nume am ales să îl lăsăm și cu capul în nori, să fie creativ. Așadar, al doilea nume va fi Lucas pentru că eu sunt o mare fană a francizei create de George Lucas – celebra sagă “Star Wars”. Așadar, așteptăm un mic Jedi sau dacă te gândești că bebe a fost conceput în Japonia, o să îți iasă dea la socoteală că facem un mic extraterestru. Important e că suntem foarte fericiți și așteptăm cu nerăbdare momentul în care vom face cunoștiință cu Petru Lucas Onescu”, ne-a povestit Oana Tache.

ARTICOLE SIMILARE

Scarlett Johansson „ar lucra cu Woody Allen oricând” chiar dacă acesta este acuzat de abuz

realitatea

Pink trece prin momente foarte dificile. A fost internată de urgență

Andreea Damian

Cântăreața Pink și fiul ei de 3 ani, infectați cu COVID-19

Andreea Damian

Veste uimitoare pentru Casa Regală! Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil

Andreea Damian

Cum o susține Leonardo DiCaprio pe activista de mediu Greta Thunberg

Andreea Damian

10 cele mai urate vedete masculine

realitatea

Scrie un comentariu