Tabu
Image default
FASHIONSlider

Cum influențează serialul „Bridgerton” de pe Netflix tendințele modei din primăvara anului 2021

Ținutele opulente și fanteziste ale serialului Bridgerton contrastează puternic cu tendința modei de îmbrăcăminte comodă inspirată de pandemie.

În timp ce pandemia a influențat tendințele modei pentru a înclina spre îmbrăcăminte sport și confortabilă, popularitatea noului serial Netflix, „Bridgerton”, este un argument pentru schimbarea îmbrăcămintei lejere pentru ținute mai fanteziste în această primăvară.

Drama britanică de epocă, care a fost adaptată din romanele Juliei Quinn, a explodat în popularitate pe serviciul de streaming de la debutul său pe 25 decembrie datorită poveștii sale de dragoste dramatice, povestitorului „Gossip Girl” și ținutelor de epocă.

Compania de producție Shondaland a angajat pe designerul Ellen Mirojnick pentru a crea costumele de epocă ale serialului, toate făcute la comandă în propria casă de modă a serialului, cu 238 de oameni care proiectează totul, de la corsete și detalii florale până la gulere și bijuterii.

„Procesul de înfrumusețare – trebuie să spun, de aici a început cu adevărat distracția”, a  spus Mirojnick pentru WWD într-un interviu din decembrie. „Am fost foarte norocoși să trăim visul designerilor – să putem folosi culoarea și accesoriile în mod liber și să putem încerca lucruri și să fim îndrăzneți și aventuroși.”

Rodarte RTW Spring 2021

Detalii florale

Detaliile florale au fost un element constant al ținutelor din „Bridgerton”, în special în familia Featherington, care a avut detaliile încorporate în rochiile și căptușelile lor viu colorate. Paleta de culori strălucitoare a familiei Featherington a contrastat-o ​​pe cea a familiei Bridgerton, în special cu protagonista serialului, Daphne Bridgerton, care poartă rochii în culori neutre, cu bijuterii care fac diferența.

Având în vedere popularitatea imensă a serialului, garderoba sa fantezistă se poate dovedi o influență considerabilă asupra tendințelor modei din primăvara anului 2021. Mulți designeri și branduri de modă au prezentat deja colecții care includ piese romantice, de inspirație regală.

Creatorii Rodarte, Kate și Laura Mulleavy, pentru prima dată, și-au ancorat colecția de primăvară 2021 în mitologia romantică, proiectând rochii de prerie cu imprimeuri florale, completate cu mănuși transparente. Piesele seamănă cu o versiune mai casual și modernă a rochiilor strălucitoare purtate de surorile Featherington în serial.

Jeremy Scott, a cărui colecție de îmbrăcăminte Moschino de primăvară 2021 a fost prezentată pe modele de marionetă de 30 de inci, a creat, de asemenea, o colecție care seamănă cu ținutele serialului. Colecția sa din primăvara anului 2021 s-a axat pe arta confecției cu piese inspirate de modă în anii 50, în nuanțe de auriu, albastru pastel și roz deschis. 

Colecția se pare că se potrivește personajului Daphne Bridgerton, pe care Mirojnick l-a descris ca „o frumoasă păpușă de porțelan”, cu „simplitate și eleganță de parcă ar fi Grace Kelly”.

ARTICOLE SIMILARE

Rochii elegante scurte pe care sa le imbraci la o nunta in aer liber

realitatea

Machiaj de seară pentru Crăciun. Cum să-l faci, pas cu pas

Andreea Damian

Trend alert | Cum să adopți stilul supradimensionat

Andreea Damian

Angajații unei companii chineze, amendați pentru că nu parcurg 180.000 de pași

Andreea Damian

Oamenii de știință uimiți că permafrostul canadian se dezgheață cu 70 de ani mai devreme

realitatea

Zable, o noua explozie de culoare si entuziasm

realitatea

Scrie un comentariu