Home > Fashion > Cum integrezi cardiganul într-o ținută de petrecere la terasă

Cum integrezi cardiganul într-o ținută de petrecere la terasă

cardigan

Inspirat de „bradiganul” lui Katie Holmes, cardiganul de petrecere trebuie să fie pe talie. Cele două elemente esențiale pentru serile de vară în această perioadă sunt un storcător de fructe ca să-ți faci un cocktail delicios și acest cardigan.

Cardiganul de petrecere este must-have-ul verii. O veste excelentă pentru cele care adoră tricotajele. Țesut fin și cu un design simplist, cardiganul de vară nu trebuie să lipsească din garderoba ta, mai ales dacă adori reuniunile de seară, în aer liber.

Cardiganul s-a bucurat din nou de atenția femeilor de la sfârșitul anului trecut, când Katie Holmes a purtat un sutien de cașmir de culoarea ovăzului și un pulover de aceeași culoare de la Khaite, un brand din New York extrem de popular în ultima perioadă.

Katie Holmes

Katie Holmes

Combo-ul format din sutien/pulover care sunt confecționate din cașmir moale a făcut furori peste tot, apărând în toat revistele de profil: Harper’s Bazaar, The Cut, Gilt, Who What Wear, Kirna Zabête, Camille Charriere, Emily Ferber și Marie Claire. „Bradiganul”, după cum The Telegraph a poreclit duoul, a devenit un trend de toamnă pentru 2019 și a oferit o nouă șansă cardiganului.

Cardiganul a fost întotdeauna prea banal, iar bradiganul a arătat că un cardigan se poate reinventa. Forma este cheia. Cel mai atractiv cardigan de petrecere se așază pe talie. Se asortează cu blugi și poate fi purtat chiar și peste o rochie de vară.

Articole asemanatoare
Cardiganul verde al lui Kurt Cobain s-a vândut cu 334.000 de dolari la licitație
Sutienul viral: irezistibililul „Bradigan” din cașmir purtat Katie Holmes
katie holmes
Katie Holmes şi Jamie Foxx se pregătesc de nuntă
tom cruise
Motivul halucinant pentru care Tom Cruise refuză să-și vadă fiica biologică

Comenteaza acest articol

Cum integrezi cardiganul într-o ținută de petrecere la terasă

by Andreea Damian   1 min
0