Tabu
LIFE & LOVEPEOPLESlider

Cum își face curaj Jessica Alba pentru scenele de sex

Jessica Alba recunoaște că se simte inconfortabil filmând scene de sex, pe care le găsește „dezgustătoare”. Ca să-și facă puțin curaj, actrița bea o gură de tequila.

Vedeta de 38 de ani a mărturisit în podcastul „The Skinny Confidential Him & Her”, în care a apărut împreună cu soțul ei, Cash Warren, că are emoții de fiecare dată când ajunge la filmările pentru secvențele erotice.

Frumoasa actriță recunoaște că a ajutat-o foarte mult faptul că e căsătorită cu cineva care face parte din branșă. Ea și producătorul de film sunt căsătoriți de 9 ani și au împreună 3 copii. Dar are multe rețineri când urmează să filmeze scene amoroase. „Când alegi să faci asta cu cineva… e ceva foarte intim. Respiri lângă el, totul se întâmplă acolo, îi miroși pielea… vrei să alegi cu cine vrei să faci asta, dar aici trebuie să pretinzi că faci asta”, a explicat ea.

Jessica Alba și producătorul de film Cash Warren sunt căsătoriți de 9 ani.

„Uneori faci asta zi după zi și trebuie să recreezi acel moment de fiecare dată, să recreezi apogeul intimității din unghiul ăla sau din unghiul celălalt… și, apropo, toată lumea e de față”, a continuat ea.

Jessica Alba își învinge timiditatea în astfel de momente cu un shot de tequila înainte: „Trebuie să spun că sunt neprofesionistă 100%: pentru că simt că oamenii buni din entertainment n-au nevoie să facă asta”, a mărturisit actrița.

Soțul vedetei, Cash Warren, de 40 de ani, nu a fost convins de spusele acesteia: „N-ai cum să zici că nu-i distractiv să te giugiulești cu cineva…”, a tachinat-o acesta.

ARTICOLE SIMILARE

Scene NUD cu sultana-mama din “Suleyman Magnificul”

Cântăreața bionică este noua stea a unui faimos cabaret parizian

Andreea Damian

Prințul Philip a vrut cu disperare să se căsătorească cu altă femeie

Andreea Damian

Paris ⎢ Prima librărie dedicată exclusiv nevăzătorilor

Ciocîrlan

Cum pozeaza o blonda sexy pentru o revista de barbati (FOTO de making of)

Afacerea pe care o au Adela Popescu și Radu Vâlcan și care le-a adus câștiguri uriașe în ultimii ani

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu