Tabu
Image default
LIFE & LOVE PEOPLE Slider

Cum își face curaj Jessica Alba pentru scenele de sex

Jessica Alba recunoaște că se simte inconfortabil filmând scene de sex, pe care le găsește „dezgustătoare”. Ca să-și facă puțin curaj, actrița bea o gură de tequila.

Vedeta de 38 de ani a mărturisit în podcastul „The Skinny Confidential Him & Her”, în care a apărut împreună cu soțul ei, Cash Warren, că are emoții de fiecare dată când ajunge la filmările pentru secvențele erotice.

Frumoasa actriță recunoaște că a ajutat-o foarte mult faptul că e căsătorită cu cineva care face parte din branșă. Ea și producătorul de film sunt căsătoriți de 9 ani și au împreună 3 copii. Dar are multe rețineri când urmează să filmeze scene amoroase. „Când alegi să faci asta cu cineva… e ceva foarte intim. Respiri lângă el, totul se întâmplă acolo, îi miroși pielea… vrei să alegi cu cine vrei să faci asta, dar aici trebuie să pretinzi că faci asta”, a explicat ea.

Jessica Alba și producătorul de film Cash Warren sunt căsătoriți de 9 ani.

„Uneori faci asta zi după zi și trebuie să recreezi acel moment de fiecare dată, să recreezi apogeul intimității din unghiul ăla sau din unghiul celălalt… și, apropo, toată lumea e de față”, a continuat ea.

Jessica Alba își învinge timiditatea în astfel de momente cu un shot de tequila înainte: „Trebuie să spun că sunt neprofesionistă 100%: pentru că simt că oamenii buni din entertainment n-au nevoie să facă asta”, a mărturisit actrița.

Soțul vedetei, Cash Warren, de 40 de ani, nu a fost convins de spusele acesteia: „N-ai cum să zici că nu-i distractiv să te giugiulești cu cineva…”, a tachinat-o acesta.

ARTICOLE SIMILARE

Ce trebuie sa stii atunci cand tii dieta

realitatea

Premiul LVMH 2021 ⎥ Au început înscrierile la concursul pentru tineri designeri

Ciocîrlan

Selma Blair nu își mai vopsește părul și se bucură de noul look grizonat

Andreea Damian

Miss Ucraina 2018, descalificată după ce s-au aflat detalii despre trecutul ei

Andreea Damian

Scandaluri sexuale celebre din lume

realitatea

Frumusețea din spatele gratiilor: de ce contează machiajul pentru prizoniere

Andreea Damian

1 comentariu

Jessica Alba, în scene de sex - Stiri eZZ 24 May 2019 at 13:17

[…] Cum își face curaj Jessica Alba pentru scenele de sex, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu