Tabu
Image default
PEOPLE

Cum își petrec timpul în casă Cătălin și Andra Măruță

În această perioadă în care toată lumea stă acasă la izolare sau carantină, și vedetele fac același lucru. De exemplu, Cătălin Măruță și Andra, alături de David și Eva se distrează așa cum pot și asta când prezentatorul de televizune nu este la muncă.

catalin maruta pictat de eva
catalin maruta pictat de eva

Andra și Cătălin Măruță au o familie frumoasă cu doi copii foarte simpatici și dezimvolți și mai nou au și un cățeluș simpatic. Dacă în timpul săptămânii prezentatorul se află la emisiunea la care face live-uri cu diverse vedete de acasă și cu multe plecate peste hotare, weekendurile sunt dedicate familiei. La rândul ei, zilele trecute Andra a făcut câteva live-uri și a cântat pentru fanii ei iar apoi a donat o suma impresionantă pentru cei care se lupta cu Corona virusul.

eva maruta picteaza
eva maruta picteaza

Apoi, în weekend, cei doi soți, împreună cu copii lor, David și Eva, alături de cățel au făcut o transmisie live pe rețelele de socializare și au vorbit cu fanii lor. La un moment dat erau peste 15.000 de oameni live pe rețelele de socializare și le puneau întrebări și Andra mai și cânta din când în când. Apoi, Cătălin Măruță a făcut încă un live, doar el și cu Eva, în care micuța își picta tatăl pe față cu machiaj și îl desena precum un spiriduș.

catalin maruta pictat
catalin maruta pictat

După cum vedeți și voi în imagini, Cătălin Măruță este plin de farduri pe față, iar Eva a făcut ce și-a dorit cu tăticul ei în jur de 25 de minute. La un moment apare și David în imagini, însă fuge repede și nu vrea să-și deconspire numele la un joc pe care îl joacă pe internet. Distracția este în floare la familia Măruță în casă și cei patru plus cățelul, le recomandă să stea în casă și să nu iasă afară.

ARTICOLE SIMILARE

SHARON STONE, cea din “Basic Instinct”, a disparut! FOTO

Jerry Stiller, celebru pentru rolurile din „Seinfeld” și „The King of Queens”, a murit

Andreea Damian

Ileana Lazariuc, apariţie rară alături de fiii ei (FOTO)

Andreea Damian

Cristi Minculescu se poate folosi din nou de numele de Iris!

Tabu Tabu

Robert Downey Jr. promite să salveze planeta în 10 ani cu tehnologii avansate

Andreea Damian

Replici tăioase între Olivia Steer și Mircea Cărtărescu

Andreea Damian

Scrie un comentariu