Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum își tratează Cheloo iubita atunci când nu îl vede nimeni

Cheloo, juratul dur de la iUmor, a fost surprins în ipostaze inedite împreună cu iubita și copiii lor.

După un divorț cu scandal, Cheloo și-a refăcut viața alături de Daniela Moraru, femeia care i-a dăruit și doi copii. Cu toate că de-a lungul carierei sale a fost protagonistul mai multor situații controversate, artistul este un familist convins.

Dacă pe micul ecran pare un dur, în fața Danielei, duritatea pălește. Fotoreporterii SpyNews l-au surprins pe membrul trupei Paraziții în vacanță. Acesta se află în Grecia și, pe tot parcursul unei plimbări, și-a ținut iubita de mână, mergând tot timpul unul lângă celălalt.

Cheloo a intrat în conflict cu mai mulți concurenți, printre care și Marian Ghiță, pe care l-a amenințat cu bătaia după ce acesta a făcut mai multe glume la adresa familiei artistului.

„Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal.

Tu nu ştii nimic despre mine. Tu ai citit în ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodată să le dau un drept la replică, pentru că este normal să-i ignori. Dacă tu semnezi o foaie în momentul ăsta şi spui că nu te duci la Poliţie, eu îţi cer să mergi cu mine afară”, i-a spus Cheloo concurentului, conform adevărul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Ce mesaj a primit de la partener Oana Zăvoranu la aniversare

Tabu Tabu

Cum să ai grijă de pielea și părul tău în lunile reci de toamnă

Andreea Damian

Un iglu de lux – probabil cel mai sustenabil mod de a locui la polul Nord

Andreea Damian

Ce actriță refuză să se izoleze la domiciliu în plină pandemie. Explicațiile sale halucinante

Andreea Damian

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un anunț foarte important

Andreea Damian

Cum afectează măștile de față comunicarea noastră

Andreea Damian

Scrie un comentariu