Home > What's hot > Cum îţi găseşti telefonul dacă l-ai pierdut?

Cum îţi găseşti telefonul dacă l-ai pierdut?

Care este singurul lucru pe care îl ai asupra ta tot timpul? Eu aş spune că este telefonul şi nu aş fi atât de sigură dacă nu aş ştii că îl iei cu tine chiar şi atunci când alergi sau mergi în vacanţă pentru relaxare. Este simplu, nu putem să ne despărţim de telefon pentru că mereu va fi o nouă aplicaţie apărută, o nouă husa frumoasă văzută la magazin, o nouă melodie care se aude foarte bine în căştile lui sau un nou status care trebuie upgradat şi nu poate fi făcut altfel decât de pe telefon.

De aceea specialiştii au venit cu o aplicaţie ingenioasă pentru zilele în care nu ştii unde se afla telefonul tău. Dacă ai un smartphone, fie el cu sistem de operare iOS ori Android, poţi ştii exact unde se află telefonul tău, cu ajutorul unor aplicaţii. Există o astfel de aplicaţie şi pe laptopuri. “Find My iPhone” este aplicaţia folosită pentru iPhone, iPod şi IPad. Pe Android, aplicaţia poartă numele  “Where’s My Droid”

“Pot să îl blochez, pot şterge informaţiile din telefon, pot să trimit un mesaj pe telefon şi, cel mai important, pot vedea unde se află telefonul”, spune un consultant CNN, Mario Armstrong.

Iată câteva link-uri folositoare:

Site descărcare Find My iPhone

Site descărcare Where’s My Droid

Site LoJack

Articole asemanatoare
android
Japonezii au inventat preotul android budist, care ține predici de 25 de minute
Bill Gates
Bill Gates a făcut o mare greşeală în cariera sa și o regretă enorm
O aplicație mobilă permite fotografierea stilului râvnit și identificarea lui
TP Vision: televizoare Philips cu sistem Android

Comenteaza acest articol

Cum îţi găseşti telefonul dacă l-ai pierdut?

by   1 min
0