Tabu
What's hot

Cum îţi găseşti telefonul dacă l-ai pierdut?

Care este singurul lucru pe care îl ai asupra ta tot timpul? Eu aş spune că este telefonul şi nu aş fi atât de sigură dacă nu aş ştii că îl iei cu tine chiar şi atunci când alergi sau mergi în vacanţă pentru relaxare. Este simplu, nu putem să ne despărţim de telefon pentru că mereu va fi o nouă aplicaţie apărută, o nouă husa frumoasă văzută la magazin, o nouă melodie care se aude foarte bine în căştile lui sau un nou status care trebuie upgradat şi nu poate fi făcut altfel decât de pe telefon.

De aceea specialiştii au venit cu o aplicaţie ingenioasă pentru zilele în care nu ştii unde se afla telefonul tău. Dacă ai un smartphone, fie el cu sistem de operare iOS ori Android, poţi ştii exact unde se află telefonul tău, cu ajutorul unor aplicaţii. Există o astfel de aplicaţie şi pe laptopuri. “Find My iPhone” este aplicaţia folosită pentru iPhone, iPod şi IPad. Pe Android, aplicaţia poartă numele  “Where’s My Droid”

“Pot să îl blochez, pot şterge informaţiile din telefon, pot să trimit un mesaj pe telefon şi, cel mai important, pot vedea unde se află telefonul”, spune un consultant CNN, Mario Armstrong.

Iată câteva link-uri folositoare:

Site descărcare Find My iPhone

Site descărcare Where’s My Droid

Site LoJack

ARTICOLE SIMILARE

Larsa Pippen, „sora” secretă a lui Kim Kardashian, de care puțini au auzit

Andreea Damian

Mila Kunis si Ashton Kutcher au anuntat ca vor fi parinti

De ce ne place sexul?

ANDREEA RAICU operata de urgenta!

Inna – umilita in direct la TV : “Sunt frumusica, asa uratica cum sunt”

VICTOR REBENGIUC nevoit sa faca reclame ieftine la 81 ani!

realitatea

Scrie un comentariu