Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum a jignit-o Grigore Cartianu pe Daniela Crudu. De rușine, a șters postarea de pe Facebook

Grigore Cartianu a avut o ieşire scandaloasă după ce o colegă de redacție a scris un articol despre Daniela Crudu, care a ajuns la spital, după ce a fost bătută de iubit.

În postarea originală, pe care se pare că a șters-o între timp, jurnalistul a jignit-o grav pe vedeta de televiziune: „Cică l-a făcut pe croat la card… și a ajuns cu botoxul spart. Din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate precum cel al Alexandrei..”. Aici Cartianul se referă la Alexandra Măceșanu, adolescentă din Caracal răpită, violată și ucisă de un individ de 66 de ani.

Daniela Crudu

Scandalul a pornit de la o informație care a apărut sâmbătă în presă. Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubit, bruneta sunând la serviciul de urgență „112”. În urma bătăii, Daniela s-a ales cu nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă, având, ulterior, nevoie de spitalizare.

Poliția s-a sesizat din oficiu, fiind vorba despre un caz de violență domestică. „Colegii s-au sesizat din oficiu, au vorbit cu victima, au audiat-o, aceasta a completat un formular de risc, iar polițiștii au emis un ordin provizoriu valabil pentru cinci zile. Persoana a fost contactată telefonic, i s-a comunicat că nu se poate apropia de victimă timp de cinci zile. În cazul lovirii, victima trebuie să depună plângere, în termen de 90 de zile. Deci are acest timp. Faptul că nu a depus până acum, nu e problemă. Dacă nu depune plângerea, noi nu putem merge mai departe”, a spus Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Când a ajuns pe mâna medicilor, vedeta le-a recunoscut doar faptul că a avut un accident, fără să-l implice în niciun fel pe agresor. Aceasta nu a vrut nici să depună plângere.

ARTICOLE SIMILARE

Cum ne expunem la soare toamna?

realitatea

Văduva lui David Bowie, modelul Iman, premiată la Veneția

Andreea Damian

Femeile si barbatii pot fi doar prieteni?

realitatea

Cum l-a jignit Olivia Steer pe Raed Arafat

Andreea Damian

Incredibila poveste a băiatului care a inventat alfabetul Braille

Andreea Damian

Influența vremii asupra stării noastre de sănătate

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu