Tabu
PEOPLESlider

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley. Detalii intime, dezvăluite de prezentatoare

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste aproape de șapte ani și au împreună o fetiță, Josephine. Recent, prezentatoarea a dezvăluit detalii intime din relația lor.

Partenera cântărețului a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, unde a făcut mai multe dezvăluiri inedite din viața sa de cuplu. Blondina și artistul au fost întotdeauna extrem de discreți, când vine vorba de viața personală, astfel încât foarte puțină lume știe cum cei doi s-au cunoscut sau cum și-a cucerit vedeta actualul partener.

„Mă mai întreba lumea ce stil sunt eu.. sunt femeia cameleon, cred că le conțin pe toate. Bărbatul meu trebuie să mă echilibreze și să mă lase să fiu eu așa cum sunt. Eu mă cert cu pasiune, cu venă umflată. Andrei este foarte echilibrat, diplomat, atunci când ia o decizie stă și o gândește înainte. Eu sunt opusul lui.

Dacă îmi vine să spun ceva, orice, nu contează că dau foc la ce-i în jurul meu, spun. El are o maturitate, e foarte echilibrat. Facem șapte ani la anul, în martie. Se împacă bine cu felul meu de-a fi și asta am apreciat cel mai mult la el. Înainte să încep relația cu el, eram îndoielnică, mă întrebam dacă o să găsesc un om ca mine, simplu. Îmi doream să fie omul potrivit pentru mine, să fie un om bun, bun pentru mine.”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol a scos la iveală modalitatea inedită prin care și-a cucerit actualul partener de viață. Totul a pornit de la o rețetă, care astăzi a rămas desertul preferat al îndrăgitei prezentatoare. „Eu sunt foarte sinceră și Andrei (n.r. Smiley) mă mai ceartă câteodată. Noi, la început, vorbeam prin mesaje, îi trimiteam bancuri, meme-uri, îl făceam să râdă, așa l-am agățat. Eu mâncam într-o zi gomboți și m-a întrebat el ce fac și i-am trimis o poză. Și îmi zice „Ce poftă am, ce aș mânca!”. Și i-am zis că îi fac, când mă întorc în București. Și am zis că gata, l-am agățat. I-am făcut gomboți, pentru prima dată, dar mi-au ieșit atât de buni. A stat vreo trei ore la mine atunci.”, a mai spus prezentatoarea.

Când vine vorba despre momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată, Gina Pistol recunoaște faptul că ea a fost cea care a făcut primul pas. „El nici nu cred că m-a observat, dar eu mă uitam la el cum cântă, știam că e și singur și zic „Ce băiat drăguț.” Noi încă ne întrebăm de când suntem împreună. Cred că eu i-am dat lui telefon prima.”, a continuat ea.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a câștigat Antonia primii bani înainte să devină celebră. Avea doar 10 ani

Andreea Damian

Victoria’s Secret a relansat colecția de costume de baie, după o pauză de trei ani

Andreea Damian

UNTOLD 2022. Primul val de artiști

Andreea Damian

Cum să combini hainele și accesoriile pentru a arăta impecabil tot timpul

Andreea Damian

Pharrell Williams, Kevin Hart și Minnie Driver au împărțit mii de mese gratuite persoanelor fără adăpost

realitatea

Piese vestimentare universale pentru iarnă. Sunt la modă și la 20 de ani, și la 50 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu