Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum l-a jignit Olivia Steer pe Raed Arafat

Olivia Steer revine cu mesajele controversate din meniul online cu privire la diverse persoane publice din România. De data aceasta îl atacă într-un mod ireal pe secretarul de stat Raed Arafat.

Mai exact, acesta și-a spus părerile sub forma unui basm. Desigur că mesajul este implicit, deși voalat scris de fosta jurnalistă majoritatea fanilor au descifrat ce a dorit aceasta să transmită.

„Povestea spune că românii, fără să o știe, trăiau într-un vis tare urît: se făcea că era monarhie absolută, condusă de un pitic arab, cu înfățișare caraghioasă de clovn. Cocoțat pe căluțul lui de lemn, cu burtica atingînd șaua smurdului … ăăă… a murgului, imaginîndu-și că e buricul lumii, Înălțimea Sa Piticul devenise, prin magie roz, comandant militar suprem. Tot el, șeful întregii administrații, locale sau centrale, el singur făuritor de legi, după chipul și asemănarea sa (să scoată limba parlamentarilor cît era ziua de lungă era misiunea de onoare și plăcerea cea mai mare a Înălțimii Sale Pigmeul), cerînd lumii întregi supunere totală.”, scrie Olivia Steer pe Facebook.

Arafat, comparat cu un „pitic arab, cu înfățișare caraghioasă de clovn”

Bruneta a detaliat ultima perioadă prin care trece România, sub conducerea absolută a unui „pitic arab, cu înfățișare caraghioasă de clovn”, sugerând că puterea acestuia nu e atât de mare precum crede și felul în care acționează este totalmente greșit.

„Statul sînt eu!”, urla roșu la față piticul, ridicat în scărițele harnașamentului, pe vîrfurile piciorușelor sale minuscule, trăgînd hotarît de căpăstrul căluțului de lemn, ce sălta amplu pe spate, mai-mai să Îl dărîme pe Înălțimea Sa Infimă, doar ca să o ia iar vertiginos înapoi, cu nasul în jos, atingînd pămîntul, ca PIBul țării. Vai, ce mai chiuia de placere liliputanul! Ce fericit era…”, a mai scris vedeta.

Mai mult decât atât, ea a subliniat ororile pe care avea să le cunoască România: „când supușii mureau arși în spitale, asfixiați în camerele de exterminare, zise ATI, sau sub măștile (ne) conforme, și când mureau ca urmare a experimentelor genetice, zise sobru și doct, în regat, „vaccinuri”, sau când afacerile mici și mijlocii dădeau, inevitabil, ortul popii.”

„Și ar mai fi durat mult și bine povestea Piticului cu nasul roșu, dacă românii n-ar fi clipit leneș, trosnindu-și fălcile în căscaturi lungi, ca ceapa în ștergar, și nu și-ar fi șters cu mîneca urdorile lipicioase de la colțurile ochilor și s-ar fi trezit, ca după o noapte lungă, în sfîrșit!”, continuă Olivia Steer.

ARTICOLE SIMILARE

E oficial: femeile sunt la fel de rezistente fizic cum sunt bărbații

realitatea

Ce planuri de viitor are mămica Ramona Bădescu

Tabu Tabu

Cele mai bune filme pe care le poti vedea la TV saptamana aceasta (22-27 Septembrie)

realitatea

Momente de cumpănă pentru Draga Olteanu Matei

Andreea Damian

Jurnalul secret al lui Michael Jackson: cele mai negre gânduri și obsesia megastarului

Andreea Damian

Bărbații frumoși au fost înlocuiți de Himbos – antidotul împotriva masculinității toxice

Andreea Damian

Scrie un comentariu