Home > Lifestyle > Stiri > CUM A PUS MANA Bianca Dragusanu pe Victor Slav

CUM A PUS MANA Bianca Dragusanu pe Victor Slav

Bianca Dragusanu  a recunoscut faptul ca, in relatia cu Victor Slav, ea a fost cea care a facut primul pas.
“Noi am facut acel dans de Revelion pentru ca mie mi s-a propus dinainte si mi s-au dat mai multe nume pe care le-am refuzat. Eu am venit cu propunerea sa dansez cu Victor. Pur si simplu am simtit ca poate fi o poveste frumoasa, mi l-am dorit in viata mea si s-a intamplat”, a povestit Bianca la o emisiune mondena, lamurind faptul ca ea a fost cu initiativa.
“Cand l-am vazut prima data, i-am spus ca am vorbit cu Universul sa ne intalnim”,  a adaugat roscata, care pare sa aiba la degetul mic filosofia lui Paolo Coelho. Cat despre Victor, acesta s-a lasat sedus si gata. “Bianca a fost oarecum directa, iar eu nu sunt genul de barbat care agata, dar nici sa fiu agatat nu-mi place. Ma uit, o privire, dar trebuie sa primesc si un semn din partea ei”, a adaugat Victor in cadrul aceleiasi confesiuni TV.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

CUM A PUS MANA Bianca Dragusanu pe Victor Slav

by   1 min
0