Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum l-a sărbătorit Nadia Comăneci de ziua lui pe soțul Bart Conner

Ziua de 28 martie a fost una specială pentru familia Nadiei Comăneci, gimnasta noastră de nota 10. Și asta pentru că vedeta și-a sărbătorit soțul, un alt gimnast celebru, pe Bart Conner, care a împlinit 62 de ani. Tabu vă spune ce surprize i-a pregătit romnca noastră soțului ei.
Îndrăgita gimnastă a avut parte de un eveniment special în familie pe 28 martie. Soțul Nadiei Comăneci (58 de ani), gimnastul Bart Conner a împlinit 62 de ani, astfel că a primit o mulțime de felicitări și urări de bine, de la prieteni și familie. În plus, bărbatul a mai primit și alte cadouri speciale de la cei apropiați. Unul dintre acestea a fost chiar de la soția sa Nadia Comăneci, care i-a pregătit o surpriză pe care au văzut-o pe instagram.

nadia comaneci urare
nadia comaneci urare

Gimnasta i-a cântat La mulți ani în engleză ajutată de o păpușă pe care o mânuia cu mâna. După ce s-a terminat ziua Bart a trimis un mesaj tuturor celor care i-au urat sănătate. “Mulțumesc tuturor pentru urările din suflet de ziua mea! Inima mea este plină de iubire și recunoștință astăzi. Prețuiesc prieteniile noastre, și vă transmit urările mele de bine și vouă. Să folosim acest dar prețios al timpului pentru a ne îmbunătăți viața, și viețile celor din jur, într-un mod profund pozitiv! În plus, când ai dubii, mergi cu Lou Malnati și un Cabernet catifelat!… această nu este o reclama plătită, este doar adevărul!”, a scris acesta. Nadia Comăneci a fugit din România în noiembrie 1989 și în 1994, s-a logodit cu gimnastul american Bart Conner și s-a întors în România pentru prima dată de la plecare.

bart conner
bart conner

Comăneci și Conner s-au căsătorit în România în luna aprilie a anului 1996. Ea și soțul său sunt proprietarii Academiei de Gimnastică Bart Conner Gymnastics Academy, Perfect 10 Production Company și ai câtorva magazine de echipamente sportive, precum și editori ai Revistei de Gimnastică Internațională. Nadia Comăneci este vicepreședinte al Consiliului Director al Special Olympics, Președinte Onorific al Federației Române de Gimnastică, Președinte Onorific al Comitetului Olimpic Român, Ambasadorul Sporturilor Românești, Vicepreședinte în Consiliul Director al Asociației Distrofiei Musculare, și membră a Fundației Federației Internaționale de Gimnastică. A fost distinsă de două ori cu Ordinul Olimpic, acordat de CIO. Cei doi au împreună un fiu, Dylan Paul Conner, de 13 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Prima femeie cu sindrom Down care a câștigat un concurs internațional de frumusețe

Andreea Damian

Ce au sărbătorit Dana Rogoz și soțul ei în prima zi la venirea acasă de la maternitate

Tabu Tabu

Kate Beckinsale a fost spitalizată în stare critică

Andreea Damian

Ai-Da, robotul-artist dotat cu inteligenţă artificială, se pregătește pentru prima sa expoziție de artă

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Marius Lăcătuș

Tabu Tabu

Concurs incheiat! Castiga unul din cele 5 seturi Le Petit Olivier!

realitatea

Scrie un comentariu