Tabu
Image default
lifestyle

Cum m-am bronzat sănătos într-o zi de vineri

Curioasă să aflu dacă bronzul și sănătatea pot merge mână în mână, am aflat de Tan-Tation, un salon care promitea să îmi ofere bronzul perfect și organic, combinat cu îngrijirea și hidratarea pielii. Nu aveam cum să spun nu unei astfel de provocări.

Primul pas…. programarea. Am decis că vineri seara este momentul perfect pentru mini schimbarea mea de look. Toți prietenii se puteau minuna astfel la cafeaua din week-end de pielea mea fină și bronzată sau de aerul meu de vacanță dobândit peste noapte.
Am ajuns cu jumătate de oră mai devreme (uitasem ora exactă), dar am profitat de cele 30 de minute și mi-am clătit ochii cu colecția de haine din boutique. Am uitat să vă spun că la Tan-Tation bronzul și moda sunt strâns legate între ele.  În cadrul salonului există un spațiu cu haine și accesorii de lux care sunt expuse într-un cadru tipic de boutique frantuzesc: mobilier stilat, candelabre luxoase, atmosferă perfecta pentru shopping relaxat. Raiul meu și al oricărei pasionate de shopping, îmi închipui.

După o cafeluță și câteva rochii probate, am urcat în salonul de bronzare. Andreea mi-a explicat ce se ve întâmpla în următoarele 20 de minute, eu am ascultat cu interes și am înțeles că primul pas este peeling-ul pe bază de enzime ( extrem de frumos mirositor), care ajută bronzul să intre mai bine în piele. A urmat dușul scurt, echiparea cu căscuță, demachierea și fuga la bronzat. Picioarele depărtate, mâinile în lateral, ochii închiși și spray-atul poate începe.

Întreg procesul de bronzare a durat cam 10 minute și faptul că am stat cu ochii închiși mi-a permis să mă las purtată de gânduri și să mi se pară că a trecut doar o secundă.

Proaspăt bronzată și hidratată, în varianta low, m-am deplasat către "etapa" a treia, uscatul. Încă vreo 5 minute, după calculele mele.  Într-adevăr loțiunea de bronzat nu este lipicioasă pentru că nu folosește ingrediente pe bază de trestie de zahăr și nu există senzația incomodă a hainelor care se lipesc pe piele, chiar la puțin timp după aplicarea bronzului.

De-abia după acest ultim pas mi-am luat inima în dinți și m-am privit în oglindă. Îmi place! Pielea îmi strălucește, pare fină și fără imperfecțiuni, tenul e mai luminos și totul e sănătos. Andreea mi-a explicat că bronzul va dura cam zece zile, dar este important să îl îngrijesc, după cum urmează:
-opt ore după aplicarea bronzului nu pot face duș
-după fiecare duș pielea trebuie tamponată cu prosopul, hidratată cu ulei de măsline și apoi aplicată o cremă de corp grasă.

Am repetat de câteva ori în gând pentru a fi sigură că nu uit, m-am mai admirat o dată în oglindă, am băut un suc de soc de casă rece și am pornit spre întâlnirea cu prietenii, menită să stârnească laude și întrebări. Åži totul s-a întâmplat exact așa cum am sperat…

ARTICOLE SIMILARE

Szoby Cseh, internat in stare grava la Fundeni

Britney Spears, acuzată de hărțuire sexuală

realitatea

Vedetele Kanal D si Europa FM dau in mintea copiilor pentru o cauza nobila

KIM KARDASHIAN a castigat deja 16 milioane $ de pe urma bebelusului!

JACK DEJOHNETTE GROUP – Un nou eveniment marca JAZZ.RO pe 01 octombrie la sala Radio Bucureşti

Castigatorii Oscarurilor de pe tabu.ro

Scrie un comentariu