Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Cum obții look-ul cat-eye al lui Adele, potrivit make-up artistului ei

Puțini artiști pot fi recunoscuți instantaneu după aspectul lor de frumusețe – eyelinerul jumbo a lui Amy Winehouse, coada de cal a Arianei Grande și părul negru ca pana corbului lung până la talie al lui Cher. Dar dacă ar fi să numim un aspect de frumusețe la fel de iconic ar fi cel purtat de Adele.

Machiajul retro din anii ’60 și genele XXL sunt un aspect pe care vedeta îl poartă încă de la debutul său în 2007. Și, 14 ani mai târziu, machiajul ei a devenit mai îndrăzneț și mai alungit, dar ea rămâne la fel de dedicată acestui stil.

După o pauză de cinci ani, Adele a reapărut cu un clip nou, iar acei ochi de migdale cu gene uriașe au fost prezenți. În decurs de o oră de la lansarea trailerului pentru cel mai nou hit al său, „Easy on Me”, căutările pentru „machiajul Adele” au explodat cu 9.900%, potrivit Just My Look, scrie Glamour.

Pe lângă că are o voce de te dă pe spate și un simț al umorului magic, cântăreața Adele e regina look-ului de felină în makeup. Cat-eye e stăpânit de ea impecabil. Dar care e secretul tușului ei de ochi perfect?

Geniul din spatele look-ului lui Adele, nimeni altul decât makeup artistul Casei Regale, Pat McGrath, a dezvăluit ce produse a utilizat. Mascara Pat McGrath Labs Dark Star Mascara și eyelinerul Perma Precision Liquid Perma Precision Labs au fost armele secrete ale expertului.

Când Pat nu poate avea grijă de makeupul ei, Adele își îndreaptă atenția către două produse de încredere pentru obținerea pentru a-și obține lookul semnătură, și anume tușul tip gel Bobbi Brown Longwear Gel Eyeliner în nuanța Black Ink și peria MAC Eyeliner Brush 209.

ARTICOLE SIMILARE

10 cele mai urate vedete masculine

realitatea

Tunsori pe care le veți dori în 2021 dacă aveți păr creț și ondulat

Andreea Damian

Mentine-ti silueta de Paste!

realitatea

“You need to calm down” – un imn politic pro LGBTQ mai mult decât un hit Taylor Swift

realitatea

Justin și Hailey Bieber s-au căsătorit din nou și au pus pe Instagram primele imagini de la nuntă

Andreea Damian

Laura Cosoi și soțul ei au avut parte de mare sărbătoare în familie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu