Home > beauty > Cum obții un ten de porțelan ca al asiaticelor

Cum obții un ten de porțelan ca al asiaticelor

ten de porțelan

Un ten de porțelan ca al asiaticelor este un motiv de invidie pentru noi, occidentalele, deși poate fi obținută foarte usor. Mai mulți guru în frumusețe au dezvăluit că acestea își menține pielea strălucitoare și catifelată cu ajutorul unei pulberi de perle, făcută din cochiile de scoică zdrobite.

Această pulbere cu proprietăți magice conține minerale și aminoacizi, care întârzie apariția ridurilor și diminuează acneea, făcând tenul uniform. Chiar dacă la noi această pulbere nu se găsește de cumpărat, puteți găsi creme și săpunuri de față speciale, pe bază de scoici.

Dar experții în beauty recomandă câteva produse indispensabile pentru un ten de porțelan. O ierarhie pentru produsele care ne ajută să avem un ten de porţelan începe cu o cremă hidratantă aplicată zilnic – dimineaţa şi seara, după demachierea tenului, continuă cu măştile potrivite fiecărui tip de ten şi, nu în ultimul rând, cu un fond de ten. Odată ieşită pe uşă, acesta reprezintă o barieră împotriva inamicilor din atmosferă.

Make-up artistul sud-coreean Ellie Choi a explicat fiecare pas într-un video pe Instagram cum obții un ten ca porțelanul, cu o strălucire naturală de invidiat.

Pasul 1. Curățarea tenului în fiecare seară cu servețele umede de la Neutrogena.

Pasul 2. Își spală tenul cu un săpun de față.

Pasul 3. Folosește apă tonică pentru a înlătura impuritățile și sebuumul de pe ten.

Pasul 4. Aplică o cremă hidratantă, potrivită tipului e de ten.

Pasul 5. În fiecare zi, Choi își exfoliază tenul cu o mască pe bază de căpșuni și zahăr brun de la Skinfood.

Pasul 6. Choi aplică săptămânal măști faciale.

Pasul 7. Frumusețea vine din interior. Atâta timp cât vei urma un stil de viață sănătos și vei avea o dietă diversificată, vei obține tenul de porțelan mult visat. Pentru că orice cremă sau mască de față ai folosi, minunile se petrec dacă ai grijă la ce mănânci.

 

 

Articole asemanatoare
Beauty: Tendințe toamnă iarnă 2010

Comenteaza acest articol

Cum obții un ten de porțelan ca al asiaticelor

by Andreea Damian   1 min
0