Tabu
Image default
CULTURE Slider

Cum petrecem ziua de 8 martie?

Daca zilele de 14 februarie si 1 martie le-am petrecut impreuna cu iubitul, ei bine, pe 8 martie, de ziua femeii, este timpul sa ne adunam prietenele si sa organizam o iesire mai speciala. Vrei sa faci ceva deosebit dar nu ti-ai facut inca planuri? Iti venim noi in ajutor cu cateva sugestii care, cu siguranta, te vor inspira in alegerea locatiei perfecte.

Teatru   

O piesa buna la teatru impreuna cu prietenele sau poate chiar cu iubitul poate fi o varianta de luat in considerare pentru 8 martie. Asadar, la Teatrul National va avea loc spectacolul „O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii”, o piesa ce oscileaza intre genurile comedie si drama, sub regia lui Bobi Pricop.

La Teatrul Bulandra puteti admira prestatia de exceptie a unor actori foarte talentati jucand in „Ivanov”, celebra piesa scrisa de Cehov, pusa in scena de Andrei Serban.

„Tartuffe”, bine cunoscuta comedie in versuri a lui Moliere, o puteti urmari la Teatrul de Comedie,  avandu-l ca protagonist chiar pe Tudor Chirila.

De asemenea, tot de ziua femeii aveti posibilitatea de a vedea piesele de treatru “Las’ ca stim noi” la Teatrul Elisabeta sau “Trei generatii” la Teatru Odeon.

Concerte

Daca preferati concertele, la Sala Palatului, va avea loc un super concert. Doamnele si domnisoarele se vor putea bucura de muzica live alaturi de Directia 5, cu numeroase piese in exclusivitate si invitati surpriza.

In Journey Pub va avea loc un concert de jazz sustinut de grupul The Twisters pentru toate iubitoarele acestui gen de muzica.

Alexandra Usurelu va sustine si ea un concert simfonic, impreuna cu orchestra Muse Quartet in Biutiful by Fratelli, in cadrul caruia va lansa si o noua melodie, cu tot cu videoclip.

In Hard Rock Cafe puteti asculta muzica live impreuna cu Mircea Baniciu si trupa sa, incepand cu ora 21.

Spa si petreceri

Dupa un an intreg de munca, a venit timpul sa lasam grijile deoparte si sa ne relaxam putin. Ce ziceti de o zi de rasfat total la un centru de spa? Aveti parte de masaje de relaxare, tratamente de infrumusetare si, nu in ultimul rand, piscina, jacuzzi si sauna, toate acestea ducand undeva intre 200 si 400 de lei/ persoana. Mai mult, puteti termina aceasta zi prin dans, la Cafee Athenee sau Oldies Bar & Club intrucat se organizeaza petreceri special pentru 8 martie.

Daca totusi decideti sa petreceti si aceasta zi impreuna cu iubitul, nimic nu poate fi mai indicat decat o cina romantica la restaurantul preferat, urmata de un film bun sau un show de stand-up comedy in Grill Pub sau Club 99.

Indiferent de alegerea facuta, cu siguranta veti avea o zi de care va veti aduce aminte.

ARTICOLE SIMILARE

“Restul e tăcere” deschide IPIFF 2008

realitatea

Ce și-a dorit Majda Aboulumosha de ziua de naștere

Tabu Tabu

Leonard Cohen – concert la București, pe 21 septembrie

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei de 16 iunie

realitatea

Unde petrecem sarbatorile de Pasti

realitatea

Scrie un comentariu