Home > Lifestyle > Cum planifici perfect o nunta

Cum planifici perfect o nunta

Orice femeie viseaza sa aiba o nunta perfecta, sa fie toata lumea multumita si sa organizeze totul in cele mai fine detalii. Pregatirea unui eveniment de asemenea amploare presupune foarte mult stres, munca si contactarea unor profesionisti in diferite domenii precum accesoriile de nunta, organizatori de evenimente, muzicanti, sonorizare, bijuterii, fotografi, specialisti in infrumusetare, stilisti si alte persoane. Ei bine, singurul mod de a combate tot acest stres presupune o foarte buna organizare. Pentru a va ajuta sa organizati cel mai frumos eveniment al vietii voastre, va venim in ajutor cu cateva sfaturi utile:

Daca mai aveti un an pana la eveniment va trebui sa va ganditi la stilul nuntii. Pentru a va putea orienta usor ai fi bine sa stiti ce fel de nuanta doriti pentru tematica nuntii, sa va decideti asupra tematicii si sa va faceti o schema de culori. Tematica nuntii este foarte importanta deoarece va oferi aspectul ambiantei evenimentului.

Cea de al doilea pas de care trebuie sa tineti cont in organizarea nuntii este stabilirea bugetului. Sigur ca bugetul este foarte important pentru o nunta, cu atat mai mult in momentul in care acesta reprezinta economiile voastre, insa trebuie sa fie gandit in cel mai realist mod posibil. Va trebui sa va asigurati ca puteti conta pe suma stabilita si sa evitati sa faceti imprumuturi prea mari. Asteapta pana cand vei avea suma necesara pentru a face nunta.

Apoi, va trebui sa va fixati data. De cele mai multe ori, o nunta are nevoie de cel putin un an de planificare deoarece ea include foarte multe detalii implicate. Daca vreti sa evitati stresul si sa va simtiti bine la nunta voastra va trebui sa va lasati suficient timp pentru a pregati totul. In plus, daca veti lua toate serviciile in graba si preturile vor fi mai ridicate.

Un pas foarte important de care trebuie sa tineti cont este alegerea locatiei. Fara urma de indoiala, alegerea unui restaurant nunta in Bucuresti nu este deloc o decizie usoara. Alegeti restaurantul de nunta care va caracterizeaza si despre care ati mai auzit. Nici continutul meniului pentru nunta nu este de ignorat, deci, toate aceste amanunte trebuie sa fie pe masura asteptarilor. Eventualele modificari ale meniului le puteti face cu aproximativ 3 luni inainte de nunta pentru a fi siguri ca totul este cum va doriti.

Nu uitati de alegerea bisericii in care va avea loc ceremonia si contactati preotul pentru a fi siguri ca intervalul orar stabilit este disponibil. De obicei, mirii aleg preotul care le va oficializa casatoria si in functie de relatia pe care o au cu el.

Oricum ar fi, trebuie sa fiti constienti inca de la inceput ca oricat de mult am dori ca totul sa fie la nivelul asteptarilor, cu siguranta vor exista mici “detalii” sau lucruri neprevazute care  vor stirbi perfectiunea. Nu intrati insa in panica, ci traiti momentul cu maxima intensitate.

Articole asemanatoare
nunta
Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19
restaurant
Cum alegi un restaurant pentru un eveniment important în anul 2020?
Fotografiile de nuntă ale lui Blake Lively și Ryan Reynolds sunt interzise pe Pinterest
Ce se mai vede pe Youtube: nunți cu animatoare semidezbrăcate alături de bunica și junior

Comenteaza acest articol

Cum planifici perfect o nunta

by realitatea   2 min
0