Tabu
Image default
FASHION Slider

Cum poartă vedetele Very Peri, culoarea Pantone a anului 2022

A fost introdusă culoarea anului 2022, pe care o putem purta în aproximativ trei săptămâni. O gamă neobișnuită de culori a fost introdusă de Pantone în anii precedenți, dar Very Peri, nuanța propusă de institut pentru anul viitor este un „albastru dinamic cu fundaluri de violet roșcat vibrant”.

O culoare care îmbină albastrul cu entuziasmul și energia roșului. Very Peri este cel mai fericit și mai cald spectru de albastru, care arată ca un amestec nou și revigorant.

„Generația noastră trăiește într-o perioadă de transformare, pe măsură ce ieșim greu din carantină, gândurile și standardele noastre se vor schimba complet, ceea ce ne va face în cele din urmă mai încrezători, mai lipsiți de griji, mai curioși și mai îndrăzneți”, a scris Pantone.

Very Perry ne va ajuta să îmbrățișăm acest câmp alterat al probabilității și să ne deschidem mințile către o versiune mai nouă a vieții, astăzi noua culoare a Institutului Pantone descrie viitorul cu o nouă lumină.

Multe vedete au furat deja startul și au purtat ținute în culoarea anului 2022. Simți dinamismul și creativitatea de pe ele?

ARTICOLE SIMILARE

Un câine super deștept își cumpără fursecuri cu o nouă formă de bani – frunzele

realitatea

În cât timp te vindeci, de fapt, de coronavirus

Andreea Damian

Imaginea zilei vine de la Loredana. Vedeta, cu sânii goi, pe Instagram (FOTO)

Andreea Damian

Iulia Vântur, prezenţă senzuala la premiile TVMania

Weekend la MNAC online ⎢ Seri de lectură pentru cei mici

Ciocîrlan

7 gadgeturi pe care să le iei cu tine în orice vacanță

Andreea Damian

Scrie un comentariu