Tabu
Image default
FASHIONSlider

Cum porți pantalonii cargo cu multe buzunare atunci când te-ai săturat de blugi

Acești pantaloni încărcați de buzunare vor fi favoriții tăi vara aceasta. Sunt confortabili și foarte funcționali.

Sunt la modă pantalonii cargo cu buzunare cu fantă, cu clapetă sau cu buzunare false. Și se poartă îmbinând contrastant linia specifică stilului funcțional, sport, cu detaliile elegante, lady-like, feminine, prețioase. Iar asta pornește uneori exact de la țesăturile din care sunt realizați acești pantaloni cu multe buzunare. Dar și din asortarea lor, din felul cum îi porți.

Probabil ai mai purtat o pereche de pantaloni cargi înainte. Ai încercat, de asemenea, să uiți de acei ani. Purtați îndeosebi de militari și de bărbați, acești pantaloni au cunoscut o transformare uriașă de-a lungul anilor: au talie mai înaltă, buzunare laterale mai subțiri. Aceste detalii îi fac să pară opțiunea perfectă pentru această vară. Se poartă cu sandale cu platformă și tocuri.

Oficial aprobați de It-girl, pantalonii au primit așadar o a doua șansă. Iată mai jos cinci variante de ținute în care am inclus pantalonii cargo! Inspiră-te!

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa iti faci un glam make-up

realitatea

Sound of Bucharest se reprogramează pentru anul viitor

Andreea Damian

Vedeta din România care l-a „ispitit” pe Jude Law s-a întors în țară pentru un nou proiect

Andreea Damian

Anamaria Prodan: „Reghe m-a amenințat cu moartea, m-a tras de păr. A intrat cu forța în casă, duhnea a alcool. Va avea dosar penal”

Tabu Tabu

Kate Moss și Daria Werbowy for LongChamp

realitatea

Cătălin Botezatu, despre greșelile pe care le fac miresele la nunta lor

Andreea Damian

Scrie un comentariu