Tabu
Image default
Hobby

Cum poți crea o petrecere reușită pentru copilul tău?

Nu ai nicio idee despre cum poți organiza o petrecere pentru copilul tău? În acest articol poți găsi câteva sugestii de jocuri și activități, idei despre decorațiuni și costume pentru cei mici, cât și alte informații despre pregătirea unui astfel de eveniment distractiv.

Fiecare aniversare a unui copil trebuie să fie deosebită pentru ca el să-și amintească cu plăcere de copilărie toată viața sa. În cele ce urmează poți afla informații despre modul în care se organizează o petrecere tematică sau un eveniment pentru ziua de naștere a unui copil. (P)

Clown Party – O petrecere cu tematică de circ

Toți copiii iubesc îmbrăcămintea de circ și își doresc să se distreze la fel cum fac jonglerii și artiștii, magicienii și dresorii de animale la astfel de spectacole. Pentru copii trebuie realizate costume de clovn supradimensionale și îmbrăcăminte cu dungi și sclipici. Nu trebuie să lipsească baloanele colorate (modelate în formă de animale, săbii și dragoni), invitațiile în formă de cort de circ (din carton alb și roz) și pălăriile mari de clown.

Copiii se pot costuma în clown și clowniță, folosind măști sau peruci colorate, flori stropitoare și nas de clown, jachete multicolore, pantaloni în 2-4 culori, cămăși cu papion, flori la rever și nasturi mari colorați.

La petrecere trebuie să fie neapărat și o masă plină cu dulciuri într-o multitudine de culori. Aceasta este modalitatea perfectă de a face copiii fericiți. Dulciurile sunt adorate de copii și le dă și un plus de energie.

Cum trebuie să arate o petrecere cu ,,monștriˮ?

Cu siguranță îți amintești de cel mai distractiv film de animație din anul 2001 ,,Compania Monștrilorˮ în care apar numeroase personaje iubite de copii – monstruleți incredibili de simpatici. Copiii sunt încântați de astfel de personaje din filme și îi consideră foarte comici pe cei din Monsters. Această temă de petrecere este una foarte simplă și va lăsa o amintire plăcută în mintea unui copil.

Se pot folosi tot felul de costume și măști din carton, hârtie creponată, hârtie pictată cu vopsea cerată. Măștile trebuie să fie cât mai expresive, ciudate și amuzante, să amintească de personajele din film.

Pentru ziua de naștere a copilului tău se pot comanda torturi în formă de monștri, realizate din topping, fondant, ciocolată și o multitudine de decorațiuni din zahăr, flori dulci, elemente interesante din glazură lipicioasă. Din legume și fructe se pot realiza diferite figurine haioase în formă de monștri.

Petrecere ca de basm pentru fetițe – Petrecerea cu tema Prințese

Orice fetiță are câte o prințesă preferată, despre care a aflat din povești sau din filmele de animație. Ea poate fi Rapunzel, Albă ca Zăpada, Elsa, Anna sau Cenușăreasa. Astfel de prințese pot fi interpretate de fetițe, cu ajutorul machiajului și a costumelor frumos colorate (rochii diafane, pantofi colorați, baghete magice, poșetuțe, brățări, inele și coliere multicolore). Petrecerile cu prințese sunt potrivite pentru fetițele mici, care au cel puțin 3 anișori.

Pentru a respecta această tematică trebuie pregătite costume, docorațiuni și un meniu interesant. Decorațiunile sunt foarte variate, pot cuprinde baloane (roz, albe, lila și albastru-azur), coifuri în nuanțe de culori pastelate îmbrăcate în satin (ca de zână), șervețele imprimate cu desene din povești, ghirlande din hârtie creponată, scaune colorate, etc. Cum este și normal la orice petrecere trebuie să existe și pauze pentru a mânca ceva bun, pentru a bea sucuri și servi prăjituri delicioase. Nu trebuie să lipsească muzica, jocurile și dansurile.

O metodă minunată de a amplifica distracția este folosirea unui Photo Booth pentru evenimente. O astfel de cabină fotografică este fără îndoială deosebit de interesantă pentru copii. Ea poate fi închiriată online, nu ocupă mult spațiu, se poate transporta ușor în orice locație. În plus, poate avea un aspect care să se potrivească perfect cu decorul evenimentului. Copiii se vor juca și se vor distra foarte mult atunci când vor face fotografii instant în interiorul ei, cu multe grimase hazlii, elemente și măști amuzante (guri, mustăți, papioane, ochelari, accesorii și ornamente de recuzită interesante).

Fotografiile de la petrecerea copiilor pot fi un suvenir plăcut pentru ei și părinții acestora.

 

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Sorin Onisor – Sufletul satului romanesc: Maramures (episodul 3)

realitatea

Fotografii Sorin Onisor – Copilaria

realitatea

Meteora, un colt de rai pe Pamant – fotografii Cristiana Apostol

realitatea

Fotografie Sorin Onisor – Despre copilarie

realitatea

Descopera frumusetea tarii noastre iarna in fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Experiment foto: cum se transformă chipul unei persoane pe parcursul unei zile

Andreea Damian

Scrie un comentariu