Tabu
Image default
BEAUTY

Cum elimini definitiv petele maro de la subraț. Punctul șase te va surprinde

Anumite persoane au pete maro pe pielea de la subraț chiar dacă s-au ras. Este o problemă cosmetică neplăcută și extreme de deranjantă. Cauzele ei pot fi epilarea cu lama de ras sau cu creme chimice, transpirația excesivă, lipsa ventilației suficiente la subraț, depozitele de celule de piele moartă sau folosirea deodorantelor.

Vă prezentăm mai jos opt remedii naturale care să scapă definitive de aceste petele. Amestecurile obținute funcționează și pe petele maro de pe genunchi și coate.

  1. Turmeric. Acest condiment galben reprezintă cea mai recentă tendință de frumusețe. Oamenii pun turmeric în mâncare, pe păr și pe piele pentru a se bucura de beneficiile sale uimitoare. Se amestecă acest condiment cu sucul unei lămâi, ca să obțineți o pastă. Puneți amestecul pe axile și lăsați-o 10-15 minute, apoi clătiți cu apă. Adăugați ulei de cocos pentru a înmuia pielea.
  2. Lămâie. Acest fruct are proprietăți antibacteriene și natural de înălbire, eliminând orice celulă de piele moartă. Se taie o lămâie pe jumătate, adaugați zahăr și frecați cu acest scrub pielea subrațului.
  3. Bicarbonat de sodiu. Amestecați bicarbonate de sodium cu apă până obțineți o pastă densă, apoi aplicați-o la subraț.
  4. Coajă de portocală. Curățați o portocală și lăsați coaja să se usuce foarte bine. Apoi transformați coaja în pulbere, amestecați-o cu lapte ca să obțineți o pastă. Aplicați acest amestec pe piele și lăsați 10 minute, apoi clătiți cu apă rece. Repetați procedura de cel puțin 2 ori pe săptămână.
  5. Roșie. Are proprietăți acide, ca lămâie, și înălbește pielea. Puteți fie să frecați o felie de roșie pe pielea de la subraț, fie aplicați subul proaspăt obținut de la o roșie. Lăsați să acționeze 15 minute, apoi clătiți. aplicați acest amestec o dată pe zi pentru obținerea celor mai bune rezultate.
  6. Castravetele este blând cu pielea, dar are proprietăți natural de albire, care vor face minuni pe pielea de la subraț. Aplicați la axile felii de castravete sau suv de castravete.
  7. Lapte. Dacă aveți piele sensibilă și uscată, albirea pielii de la axile cu lapte este cea mai bună opțiune. Aplicați o lingură de lapte sau iaurt pe piele, masați și lăsați câteva minute. Clătiți cu apă caldă și repetați procesul cel puțin o dată pe zi.
  8. Cartofii sunt considerați coloranți naturali. Aplicați felii de cartof pe axile timp de 20 de minute, apoi clătiți cu apă caldă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Pastilele de slabit – Iata de ce pot duce la deces!

Viata e mai buna cand esti frumoasa – iata cele 9 dovezi

“L’Eau For Her” – o lansare cu parfum

Truc beauty: Make-up futurist

realitatea

Bebelușa Ioana – Despre dietă și ritualuri de înfrumusețare

Love at 1st try cu La Roche-Posay – Hydraphase Intense

2 comentarii

Scrie un comentariu