Tabu
BEAUTY

Cum previi usturimea din jurul ochilor după ce aplici protecția solară

Ai pielea sensibilă și ochii au tendința de a ustura atunci când aplici protecție solară? Pe TikTok, un dermatolog american a dezvăluit un sfat simplu pentru a evita acest inconvenient.

Ser, conturul ochilor, cremă de zi… Aceste tratamente diferite fac parte integrantă din îngrijirea completă a pielii. Acest lucru este, evident, completat de un alt esențial: protecție solară. Indiferent de sezon, integrarea acestui produs în rutina ta de înfrumusețare este esențială, deoarece crema de protecție solară ajută la lupta împotriva îmbătrânirii pielii, limitează apariția petelor maronii, dar și previne cancerul de piele.

Cu toate acestea, dacă aveți pielea sensibilă, acest pas poate fi uneori cauza unor mici neplăceri, precum furnicături în ochi în special. Pentru a nu ignora acest gest esențial limitând în același timp aceste posibile senzații de disconfort, este posibil ca un dermatolog să fi găsit soluția.

Pe rețeaua de socializare TikTok, Dr Shereene Idriss, un dermatolog american, dezvăluie un sfat prin care să nu te mai usture ochii după aplicarea protecției solare.

Pentru început, dr. Shereene Idriss își aplică crema de zi. Apoi plasează pudră peste tot în jurul ochilor folosind o perie. Apoi este timpul pentru protecție solară, pe care o aplică pe toată fața. Ea precizează că folosirea unei pudre înainte de crema de protecție solară creează un fel de „barieră” pentru a vă proteja ochii. 

Este acest sfat eficient în timp? Pentru a dovedi acest lucru, specialista se filmează la patru ore după ce și-a aplicat pudra și crema de protecție solară. Dacă te expui la soare, însă, este indicat să repeți aplicarea cremei de protecție solară de mai multe ori.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Secretul siluetei Juliei Jianu

Simona Patruleasa si secretul ei de beauty: “Pielea mea e exact precum a fetitei mele, piele de bebelus”

Untul care tine la silueta

Secrete pentru frumusete de la vedete de peste 30 de ani

realitatea

Ce se întâmplă dacă dormi cu șosete noaptea. Consecințele sunt uimitoare

Andreea Damian

Italian beauty-tips

Scrie un comentariu