Home > Lifestyle > Cum a reacționat Regina când a aflat că Prințul Harry nu va încheia un prenupțial

Cum a reacționat Regina când a aflat că Prințul Harry nu va încheia un prenupțial

Printul Harry

După ce a primit consimțământul bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Prințul Harry a hotărât că nu e cazul să încheie un contract prenupțial pentru a-și proteja averea în valoare de 30 de milioane de lire sterline.

O sursă din apropierea prințului a mărturisit pentru Daily Mail că lui Harry nu i-a trecut niciodată prin gând să încheie un prenupțial. „El (n. r.  Prințul Harry) a stabilit că mariajul lui va fi unul durabil, deci nu este nevoie să semneze nimic”, a adăugat aceeași sursă.

Deși Meghan Markle, de 36 de ani, care are o avere estimată la 4 milioane de dolari, a divorțat de primul soț, Trevor Engelson, după doar 2 ani de căsnicie, Prințul Harry pare să aibă încredere totală în ea. Mai mult, prinţul a urmat exemplul fratelui său, William, care nu a făcut un contract prenupţial pentru nunta cu Kate Middleton.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai la Capela St. George din cadrul Castelului Windsor şi va fi oficiată de David Conner, decan de Windsor, şi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Cei doi, care au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017, stau într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia acestuia şi cei doi copii ai lor.

Articole asemanatoare
regina
Regina Marii Britanii, la 92 de ani. 16 lucruri surprinzătoare despre ea
Meghan Markle
Meghan Markle a îmbrăcat rochia de mireasă cu o lună înainte de nunta cu Harry
Ochelarii pe care i-a purtat Meghan Markle pot fi găsiți la LIDL
meghan markle
Ce titlu va purta Meghan Markle după nunta cu Prințul Harry

Loading...

Cum a reacționat Regina când a aflat că Prințul Harry nu va încheia un prenupțial

by Andreea Damian   1 min
1