Home > Vedete > Cum reușește Jane Fonda să arate atât de bine la 80 de ani?

Cum reușește Jane Fonda să arate atât de bine la 80 de ani?

jane fonda

Jane Fonda a arătat atât de bine pe covorul roșu, duminică noapte la Gala Premiilor Oscar, încât mulți s-au întrebat care e de fapt vârsta ei reală. Are 80 de ani, dar se menține ca la 30 de ani. Apariția sa a fost de-a dreptul răpitoare și chiar le-a eclipsat pe mai tinerele actrițe prezente la eveniment.

Felul în care arată vedeta americană și tonusul de care dă dovadă o fac să pară mult mai tânără. Jane Fonda, îmbrăcată într-o rochie albă, cu bijuterii prețioase care fură ochii, a fost una dintre cele mai impresionante prezențe de la Gală.

Deşi nu ascunde faptul că a apelat nu doar o dată la operaţiile estetice pentru a repara defectele, în spatele acestei siluete superbe stau ore întregi de fitness. În anii ’70, Jane Fonda a făcut prima operaţie de mărire a sânilor, iar în anii ’80, a descoperit că aerobicul este secretul unei siluete fără cusur.

Actriţa spune că exerciţiile pe care le-a promovat prin casetele şi DVD-urile cu antrenamente de fitness vândute de-a lungul anilor nu sunt numai pentru slăbit. „Are de-a face cu mintea ta, cu atitudinea faţă de corpul şi sănătatea ta, să simţi că poţi controla ceva în viaţa ta. Este important să faci exerciţiu fizic atunci când eşti tânăr, dar este cel mai important ingredient dacă vrei să îmbătrâneşti frumos şi cu graţie. Întreţinerea fizică influenţează viaţa şi corpul tău, poţi să întârzii apariţia şi evoluţia efecţiunilor bătrâneţii cum ar fi Alzheimer”, spune Jane Fonda.

Numită şi regina fitnessului, vedeta susţine că să rămâi activ fizic este cheia sănătăţii la orice vârstă. Jane Fonda a lansat 23 de casete video destinate pasionaţilor de fitness, a scris cinci volume ce cuprind diverse exerciţii de fitness şi şi-a împrumutat vocea pe 13 casete audio special concepute pentru acest tip de exerciţii fizice. Caseta video “Jane Fonda’s Workout”, lansată în 1982, s-a vândut în 17 milioane de exemplare. Ultimele DVD-uri de fitness ale actriţei sunt pentru persoanele în vârstă. Potrivit acesteia, după vârsta de 70 de ani exerciţiile fizice trebuie făcute cu măsura.

„M-am hotărât să-mi fac operaţii estetice ca să arăt aşa cum mă simt, poate am făcut-o şi pentru că sunt actriţă, iar după o pauză de 15 ani am vrut să joc din nou în filme.”, a mărturisit actrița despre operațiile sale estetice.

Cât despre dietă, Jane Fonda s-a luptat pentru mai mult de 20 de ani cu anorexia şi bulimia. După vârsta de 40 de ani, Jane a adoptat o dietă bazată pe alimente sărace în grăsimi, dar şi o dietă „colorată” care constă în diverse fructe, precum afine şi coacăze, dar şi legume ca brocoli, morcovi, varză, andive, sparanghel. Vedeta mai recomandă ca niciodată să nu se sară peste micul dejun.

Cum se menţine în formă? „Datorez 30% genelor, 30% sexului bun, 30% sportului şi stilului de viaţă sănătos, iar pentru 10% trebuie să-i mulţumesc chirurgului meu plastician”, povestea legendara actriță într-un interviu.

 

 

 

Articole asemanatoare
Hollywood
15 secrete despre actrițele celebre de la Hollywood. Dezvăluiri năucitoare despre Marlene Dietrich
actrițe
18 actrițe pe care le știm doar bătrâne. Cât de frumoase erau în tinerețe!
Jane Fonda
Jane Fonda a acceptat premiul BAFTA în timp ce era arestată la Washington
jane fonda
Jane Fonda, arestată la Washington, în timpul unui protest față de schimbările climatice

Cum reușește Jane Fonda să arate atât de bine la 80 de ani?

by Andreea Damian   2 min
1