Home > beauty > Cum reușește Jennifer Lopez să-și ascundă anii. Secretul împotriva ridurilor

Cum reușește Jennifer Lopez să-și ascundă anii. Secretul împotriva ridurilor

Jennifer Lopez

La 48 de ani, Jennifer Lopez arată exact așa când și-a făcut debutul în muzică. Dar care este secretul strălucirii ei? Vedeta a răspuns la această întrebare jurnaliștilor de la revista Harper’s Bazaar, pe a cărei copertă apare în luna aprilie.

Coperta revistei a surprins-o pe vedeta americană deasupra unui zgârie-nori, îmbrăcată într-o rochie roșie, superbă. Imaginea are și o semnificație pentru Jlo. Aceea că trăiește viața la cote maxime. Fotografia mai reprezintă și echilibrul perfect între viața profesională și viața personală: are o carieră muzicală pe val, dar și o relație de peste un an cu sportivul Alex Rodriguez.

„Este foarte important să te afirmi”, crede artista. „Sunt tânără și fără vârstă. Îmi spun asta în fiecare zi, de câteva ori pe zi. Sună ca un clișeu, dar nu este. Vârsta e doar în mintea noastră. Uitați-vă la Jane Fonda”, a completat Jennifer Lopez.

Este ușor de remarcat nu doar faptul că are chipul lipsit de riduri, dar Jennifer afișează mereu un bronz perfect, pe care nimeni nu reușește să îl obțină ca ea. Are o tinerețe pe care multe femei o pierd după ce împlinesc 40 de ani. Jennifer Lopez nu a vrut să dezvăluie secretele, dar iubitul ei a dat din casă. „Mereu își respectă programul de odihnă, între 8 și 10 ore pe zi. Nu bea, nu fumează. Viața ei este lipsită de vicii”, a declarat Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez are o pereche de gemeni, în vârstă de 9 ani, din căsnicia cu Marc Anthony.

Antrenorul lui JLo te învață ce trebuie să faci ca să ai un abdomen plat

Articole asemanatoare
Ioana-Ginghina sexy
Ioana Ginghină și-a propus să arate ca Jennifer Lopez. La ajutorul cui va apela
Cel mai bine plătiți actori
Cel mai bine plătiți actori în 2020
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
jennifer lopez
Detaliul terifiant dintr-un selfie postat de Jennifer Lopez

1 Response

  1. Ioana

    Pentru riduri un produs foarte bun e si crema Timeless. Ajuta enorm la indepartarea si ameliorarea zonelor afectate de riduri.

Comenteaza acest articol

Cum reușește Jennifer Lopez să-și ascundă anii. Secretul împotriva ridurilor

by Andreea Damian   1 min
1