Home > Lifestyle > Cum reușește Kate Middleton să arate atât de bine, după trei nașteri

Cum reușește Kate Middleton să arate atât de bine, după trei nașteri

Kate Middleton

Kate Middleton a atras toate privirile la nunta Prințului Harry, din 19 mai, deși în urmă cu aproape o lună născuse al treilea copil. Atunci, toată lumea s-a întrebat cum reușește Ducesa de Cambridge să arate atât de bine. Misterul a fost elucidat de ea însăși, într-un interviu acordat revistei Hello.

Nu mai e niciun secret că soția prințului William este o supermamă: are grijă de trei copii și își îndeplinește cu brio obligațiile regale. Kate Middleton a slăbit într-un timp record după fiecare naștere.

În timp ce unii s-au întrebat ce dietă minune a ajutat-o să dea jos kilogramele acumulate în sarcină, alții au criticat-o, susținând că e imposibil să-ți revii atât de repede după ce ai născut. Aceasta a pus punct speculațiilor și a dezvăluit care e secretul ei. „Alerg după copiii mei. Aşa mă menţin în formă“, mărturisea Ducesa de Cambridge, în 2016, în timpul unei vizite în New Delhi, India. Aceasta i-a dezvăluit profesorului BulBul Dhar-James că reuşeşte să se menţină în formă deoarece se joacă foarte mult cu urmaşii ei.

https://www.instagram.com/p/BlRHijhn6dt/?taken-by=kensingtonroyal

Şi în acest an, în urmă cu doar câteva luni, Kate a afirmat acelaşi lucru. Doar datorită copiilor – Prințul George (5 ani), Prințesa Charlotte (3 ani) și Prințul Louis (3 luni) – reuşeşte să nu se îngraşe: „Ne jucăm foarte mult împreună. Ne bucurăm de momentele petrecute în aer liber“.

Kate Middleton petrece timp de calitate alături de micuții ei, dar are grijă de silueta ei urmând o dietă echilibrată, alături de un program de exerciții fizice. Presa străină a notat că soţia Prinţului William a reuşit să slăbească după fiecare sarcină cu dieta Dukan.

Articole asemanatoare
kate middleton
Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie
Kate Middleton
Exerciţiul secret cu care Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat
Roger Federer
Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer
kate middleton
Kate Middleton, cu un pas mai aproape să fie numită regină. Suverana i-a mai oferit un rol

Comenteaza acest articol

Cum reușește Kate Middleton să arate atât de bine, după trei nașteri

by Andreea Damian   1 min
0