Home > Slider > Cum reușește Kim Kardashian să facă 1 mil. $ dintr-o singură postare pe Instagram

Cum reușește Kim Kardashian să facă 1 mil. $ dintr-o singură postare pe Instagram

Kim Kardashian

Kim Kardashian câștigă nici mai mult nici mai puțin de 1 milion de dolari dintr-o postare pe Instagram. Da, 1 milion de dolari! O sumă colosală pentru o starletă care a devenit celebră după apariția unor filmulețele deocheate.

Vedeta în vârstă de 38 de ani a dezvăluit recent că în realitate face „doar” între 300.000 și 500.000 de dolari pentru o singură postare pe Instagram. Dar jurnaliștii de la TMZ raportează că soția rapperului Kanye West face până la 1 milion de dolari.

Cum reușește asta? Ei bine, Kim Kardashian promovează un anumit produs pe rețeaua de socializare astfel. Apoi banii vin cât ai bate din palme, doar cu un share pe Instagram. Bruneta este destul de pretențioasă și de multe ori refuză anumite contracte din cauza faptului că nu vrea să se asocieze cu anumite branduri.

 

Recent, ea a dat în judecată compania de îmbrăcăminte Missguided SUA, susținând că i-a folosit imaginea pentru a-și vinde produsele. Kim K pretinde daune de 5 milioane de dolari, deoarece brandul de haine i-a „distrus reputația”.

Și mama lui Kim, Kris Jenner, care este și managerul ei, a dezvăluit recent că fiicele ei primesc o sumă care conține „șase cifre” pentru postările sponsorizate de pe social media. Așadar, Kim Kardashian, Kloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner și Kylie Jenner primesc o sumă colosală dacă promovează un anumit produs într-o postare pe Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

Whitening my teeth the only way I know how @hismileteeth #TeethWhitening #HiSmile #Ad

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice
Kim Kardashian
Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian

Comenteaza acest articol

Cum reușește Kim Kardashian să facă 1 mil. $ dintr-o singură postare pe Instagram

by Andreea Damian   1 min
0