Home > Slider > Cum a reușit romanticul Dani Oțil să cucerească internetul cu câteva fotografii

Cum a reușit romanticul Dani Oțil să cucerească internetul cu câteva fotografii

Dani Otil

Cunoscut drept om de televizune și sportiv, Dani Oțil nu a părut niciodată a fi un bărbat romantic. Acest lucru însă il știu doar cele care i-au trecut prin viață și l-au cunoscut mai bine decât telespectatorii săi de la emsiunea matinală pe care o face. Zilele trecute bărbatul și-a dezvăluit partea sensibilă și romantică reușind să cucerească ce mai era de cucerit, dacă mai era ceva.

dani otil catel si rata

dani otil catel si rata

Dani Oțil face ravagii printre femeile de toate vârstele care îl divinizează pentru felul său de a fi, fiind un bărbat bine făcut și sportiv, care nu se dă în lături de la sporturile extreme. Probabil că a învățat aceste mici trucuri de la fosta iubita Mihaela Rădulescu, care acum este istorie pentru el. Să revenim însă la ce a a publicat bărbatul zilele trecute pe instagram, unde a primit mii de aprecieri la

dani otil cu o rata

dani otil cu o rata

câteva fotografii cu care a făcut multe femei să lăcrimeze. Nu știm dacă a fost model pentru o ședința foto specială, însă Dani s-a pozat cu câteva rățuște în mai multe feluri, după care a apărut și o pisicuță cu care s-a fotografiat dar și un câine.

ratele lui dani otil

ratele lui dani otil

Se vede că fotografiile sunt făcute de un artist, iar Oțil a fost doar un model pentru acesta și unul chiar reușit. Bărbatul a reușit să obțină miloane de aprecieri pe câteva fotografii în decurs de câteva ore. Iată că prezentatorul a reușit să facă virale niște fotografii simpatice reușind să stânească interesul sexului frumos.

Articole asemanatoare
La ce obiceiuri vechi s-a întors Dani Oțil după izolare
mihaela rădulescu
De ce aniversare a avut parte Mihaela Rădulescu imediat după Paște
dani oțil
N-ai să crezi ce au încercat Dani Oțil și iubita lui în izolare
antonia
Cum o ironizează Dani Oțil pe Antonia pe rețelele de socializare

Comenteaza acest articol

Cum a reușit romanticul Dani Oțil să cucerească internetul cu câteva fotografii

by Tabu Tabu   1 min
0