Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum s-a schimbat viața Biancăi Brad după lupta cu cancerul: „Plângeam și mâncam, era groaznic”

Bianca Brad este una dintre femeile care au învins cancerul. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, vedeta a fost diagnosticată cu cancer la sân, în urmă cum șase ani.

Actrița a luptat singură cu maladia. A evitat să facă publică drama sa, pentru a-și proteja mama.

„În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2015. A fost un șoc mare. Inițial am vrut să fac tratamentul convențional dar în urmă unei întâmplări, m-am răzgândit și am mers cu medicina alternativă! 6 ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment! 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură! De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat! (…)”, a povestit Bianca în emisiunea lui Cristi Brancu.

Totuși, toate aceste probleme nu au reușit să o doboare. Bianca Brad are 53 de ani și arată mai bine ca niciodată, chiar dacă în urmă cu șase ani a trecut prin clipe grele.

„Acum am 56 de kilograme! Atunci am slăbit vreo 20 de kile, după care am tot slăbit, pentru că eram pe frică atunci, tot ce făceam eram mânată de frică, am slăbit fiind extrem de strictă și de exagerată. Nu mâncam cu ulei, sare, doar frunze, rumegam frunzele alea, plângeam și mâncam, pentru că era groaznic! Și pe stresul ăsta și pe faptul că nu mai mâncam nimic altceva decât frunze verzi și eventual nuci și măsline, fără pâine, fără nimic altceva, ajunsesem la 46 de kilograme, lucru care s-a văzut în poze. Apoi mi-am dat seama că nu asta este calea și am început să îmi revin!
Acum mai mănânc o prăjitură, dar nu un tort întreg sau nu mănânc în fiecare zi dar sunt cu măsură și nu mănânc mâncare procesată, din comerț, salamuri în niciun caz, am renunțat la genul ăsta de mâncare, mănânc mult vegan”
, a declarat Bianca Brad pentru Click.

Vedeta a prezentat care este meniul ei într-o zi. Bianca mărturisește că sunt zile în care abia pune gura pe mâncare.

„De multe ori nu mănânc până la prânz. Țin post intermitent, de exemplu! Adică mănânc seara, pe la 7-8, în funcție de cum e ziua și până a două zi spre prânz, nu mănânc, doar beau apă sau mănânc o banană, un fruct, cel mult, sau la prânz salată, mâncare de linte. Ca și carne am introdus peștele, dar peștele de captură, nu din crescătorie, și carne, pui de țară, cei crescuți la sol. Recomand tuturor să nu mănânce pui când ies la restaurant decât dacă au garanția că se folosește pui crescut la sol, ceea ce nu se întâmplă, pentru că puii sunt crescuți cu hormoni și asta mâncând în mod frecvent, pentru că este o mâncare ieftină, duce la niște dereglări hormonale foarte mari!”, a mărturisit ea.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Marius Lăcătuș

Tabu Tabu

Fitoterapie: trei plante pentru stimularea sistemului imunitar

Andreea Damian

Zi specială pentru Antonia! Ce a sărbătorit vedeta

Tabu Tabu

Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop

Andreea Damian

James Harrison, omul cu braț de aur, a donat sânge pentru ultima oară

Andreea Damian

Antonia, schimbare radicală de look! A renunțat la părul lung

Andreea Damian

Scrie un comentariu