Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum să ai o relație fericită cu iubitul tău și cu Brad Pitt-¦

… sau Sean Penn, sau Josh Hartnett, Vincent Cassel… depinde de gusturile tale în materie de idoli.
Pentru că nu trebuie să te simți vinovată dacă îți place la nebunie un actor de cinema.
Atâta vreme cât nu faci o obsesie pentru el și nu îți imaginezi că o să se îndrăgostească de tine și te va și cere în căsătorie…

 Acum recunoaște, oricât te-ai uita la pozele cu iubitul tău salvate pe desktop & din album, tot mai des îl vezi pe Brad, așa, tată responsabil și in love cu Angelina – în ziare, reviste, site-uri cu celebrities… La un moment dat te ,,plictisești’’ de el și îți cauți alt iubit imaginar, un new entry in Hollywood yard, și pe deasupra și burlac.

Å¢i s-a întâmplat atunci când erai puștoaică, sau chiar recent, să-ți imaginezi cum ar fi să te plimbi de mână cu Ewan McGregor sau cu Matt Damon? Åži nu-i așa că ți-ai tapetat și tu pereții cu pozele actorilor preferați, și le păstrezi și acum în sertarul cu suveniruri din casa părinților?

Prin anii ’90 mama mea visa că într-o zi o să mă mărit cu prințul Albert de Monaco. Săracul, cred că din cauza asta nu s-a însurat până acum, pe mine mă așteaptă!
Mie îmi plăcea Ian Ziering în Beverly Hills 90 210 și eram cumva mândră că celelalte colege de clasă erau topite după Jason Priestley sau Luke Perry, alias Dylan.
Apoi am crescut, eroii din seriale erau o ,,pradă’’ prea ușoară deja și da, recunosc, am văzut Seven de 7 ori, pentru că Brad Pitt era…wow!  Iar după ce am vizionat Closer, recunosc că preferatul meu este Clive Owen… și au trecut de atunci vreo 5 ani.

Å¢i-a bătut inima și ai escaladat Carpații atunci când a filmat Jude Law în România? L-ai fugărit pe Andy Garcia pe platoruile de filmare în timp ce iubitul tău (cel real, inginer la Măgurele) îți pregătea o cină sushi la lumina lumânărilor?

Te-ai întrebat vreodată de unde vine atracția față de actorii de cinema?

Eu cred că de la mamele și tații noștri. Îmi amintesc cum, când eram mică, tata era foarte trendy. Avea un costum safari beige și ochelari de aviator, acum i-am numi un vintage Ray Ban. Åži mama îi zicea că seamănă cu Robert de Niro.

Bine, și totuși, pornind de la cele de mai sus, cum ai putea avea o relație model cu iubitul și cu actorul preferat, în același timp?

  • Primul sfat ar fi să nu îl transformi pe iubit în idolul tău. Mă refer la look. Adică, dacă ție îți place Brad Pitt, nu e nevoie să-l convingi pe prietenul tău brunet să se vopsească blond și eventual să-și lase și plete, ca să semene cu personajul din Legendele toamnei.

  • Al doilea sfat ar fi să nu îi compari niciodată talentele cu ale actorului tău preferat. Dacă, să zicem, ți-a plăcut Tom Cruise în Mission impossible sau în Collateral, nu te aștepta ca your boyfriend să se apuce de cascadorii – asta doar dacă nu este alpinist sau atlet de performanță. Sau dacă te-ai îndrăgostit de vocea lui Ewan McGregor în Moulin Rouge, nu trebuie să-l  înscrii pe iubitul tău la Conservator – poate doar să te duci în paralel la un curs rapid de french Can-Can!

  • Nu îi aminti prietenului tău de 10 ori pe zi cât de mult îți place George Clooney sau Ryan Phillippe. Poți să o faci doar dacă îți povestește tot atât de des cât de grozav e fundul lui Scarlett Johansson sau ce minunată și sublimă este Angelina Jolie.

Trebuie să conștientizezi faptul că ne place un actor numai pentru rolul pe care îl face într-un film.

Cunosc pe cineva care ,,l-a părăsit’’ pe Joaquinn Phoenix după ce l-a văzut în Gladiatorul.

O altă amică s-a îndrăgostit iremediabil de Robert Redford în Spy Games și mai nou îl iubește în tăcere și pe Pierce Brosnan, după ce a vizionat de 20 de ori Mamma Mia. Aceeași amică (nu avea un iubit stabil, pe atunci) își făcea griji acum câțiva ani cum ar fi să-l prezinte părinților pe Edward Norton – după ce au vizionat în familie American History X, sau pe ,,golanul’’ de Colin Farrell

Una peste alta, e simpatic să ai un actor preferat. Totul e să nu iei prea în serios ,,relația’’ asta, și să nu ajungi să-l strigi cu numele lui pe iubitul tău, sau să faci comparații, pentru că s-ar putea să ajungi protagonista noii serii Psycho sau Fattal Atraction.  

ARTICOLE SIMILARE

Nu se astepta nimeni! OANA CUZINO – divort cu partaj!

Cat de frumoasa s-a facut fiica lui Madalin Ionescu!

Fiul lui Andrei Gheorghe a fost batut CRUNT! Este internat la spital!

Cum iti respecti bugetul in timpul sarbatorilor

realitatea

Din ce se face mancarea ta preferata. Par de sobolan si mațe de peste!

Statuia lui Marilyn Monroe stârnește controverse: stă lângă biserică într-o poziție vulgară

Andreea Damian

Scrie un comentariu