Home > Lifestyle > Cum să ai un ianuarie extravagant

Cum să ai un ianuarie extravagant

Ianuarie este una dintre acele luni ale anului compusă din 31 de zile. Nimic special, nu-i așa? Numai că niciodată nu am înțeles de ce trece atât de greu. Apoi mi-am dat seama: pentru că mă trezesc pe 5-6 ianuarie cu contul aproape pe 0. Åži urăsc să nu am bani, atât de mult, încât intru automat într-o depresie mai gravă decât recesiunea. Åži atunci am construit un plan de supraviețuire. Mi-am propus să devin o recesionistă adevărată. Åži m-am gândit să împartășesc cu voi câteva idei ca să treceți cu bine în ultima lună de iarnă…

1. Să renunți la taxiuri în favoarea metroului și bus-ului…sau a mersului pe jos. Åžtiu că e greu, dar o plimbare prin aerul rece și minus multe grade face cât un tratament cu La Prairie (ai văzut ce ten impecabil au rusoaicele și laponele?)

2. Să nu mai mergi la restaurant/cluburi/cinematograf, la sfârșit de săptămână. Invită-ți prietenii acasă, la o cină cu paste și vin roșu (de podgorie românească), și, ca desert, un ștrudel cu mere homemade (crede-mă, mi-a ieșit din prima, și nu știu să fac nici măcar o omletă!). Sigur vei găsi un film bun în arhiva ta secretă. Iar dacă aveți chef de dans, nimic mai simplu: rulezi covorul din salon și…start a party!

3. Dacă ai un iubit, faceți plimbări lungi în parc, sau mergeți la muzee, teatru, operă (din păcate, biletele sunt ieftine, te costă mai puțin decât un cocktail în clubul tău preferat). Sau puteți să jucați un Scrabble sau poker pe ,,dezbrăcatelea’’ la lumina lumânărilor…

4. Dacă nu ai un iubit, găsește-ți unul. Sigur nu vei avea chef să ieși prea mult din casă, mai ales la început, cu ,,fluturi în stomac’’ și zăpadă pe acoperișuri…

5. Ia-ți prietenele și mergeți prin magazine second hand. Poți să găsești niște piese fantastice. Åži află că, datorită crizei, second-urile sunt mai hype ca niciodată. Åži pregătește-te pentru soldurile finale din februarie, când vei avea bani.

6. Fă-ți abonament la bibliotecă. Îți amintești de Carrie Bradshaw ceaînnebunitădupămirosulcărțilorvechi? Nu pot spune că mă dau în vânt după izul de bibiotecă, dar…e mai ieftin.

7. Profită că ieși mai puțin acum și reamenajează-ți apartamentul. Am o prietenă bună care își mută mobila prin casă o dată pe lună, și îi dă așa o stare…ca și când s-ar muta în alt loc, de fiecare dată. Åži acum poți să faci puțină ordine prin dulapuri, să scoți deja câteva piese de primăvară, crede-mă că activitatea asta nu o să-ți aducă 1 mai în calendar mâine, dar o să te facă să te simți mai bine…

8. Acum ai ocazia să te vezi cu prieteni/amici pe care i-ai neglijat în ultimele luni, din lipsă de timp.

9. Navighează pe net în căutarea unor destinații de vacanță pentru la vară.

10. Încearcă să tricotezi un pulover XXL sau un fular XXXXXL. E o activitate relaxantă și foarte la modă, încă…

11. Organizează o zi de SPA acasă la tine. Cheamă-ți prietenele cele mai bune și răsfățați-vă cu tratamente bio – o mască cu tărâțe sau un peeling cu mălai, urmate de inhalații cu ceai de mușețel.

12. Fă un colaj, în care să decupezi și lipești ce îți este ție mai drag. Apoi pune-l undeva, aproape de tine…e relaxant și foarte IN.

13. Cel mai dulce sfat: în caz că, pe 30 ianuarie realizezi că ai mai rămas cu ceva bani în cont, cheltuie-i pe toți. Te asigur că orice ți-ai cumpăra, o să-ți amintești cu mare plăcere, la anul, în ianuarie.

Articole asemanatoare
GIGI GHINEA: Cum să te vindeci de nefericire
Cum sa te enervezi cu stil
Cum sa fii o maestra a flirtului!
Cum sa-i suporti hobby-urile?

Comenteaza acest articol

Cum să ai un ianuarie extravagant

by realitatea   2 min
0