Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum să arăți fresh după o petrecere de pomină

Sfaturile de mai jos nu au nimic de a face cu rețete medicale, ci sunt mai degrabă o ,,micro-culegere’’ de practici foarte utile ale mele și ale prietenilor mei.

Pentru că se apropie sărbătorile, și toamna a venit în plină forță, suntem tentate să ieșim mult în cluburi și restaurante, să dăm petreceri dansante până în zori de zi, și de multe ori asta se întâmplă în timpul săptămânii. Teoretic și practic, a doua zi mergem la job, așa că încercăm să nu arătăm devastate, ci au contraire, cât mai naturale și…fresh.

Un duș lung, de dimineață, urmat de un masaj ușor, cu cremă hidratantă
O cafea tare și un mic dejun copios, chiar dacă nu te simți în stare să mănânci nimic.
Bea multă apă. Trebuie să compensesi cumva cantitățile de alcool din seara precedentă.
Alege o ținută lejeră, evită tocurile înalte.
Îți trebuie un machiaj care să includă musai cremă hidratantă și crema pentru ochi,  un anticearcăn bun și o mascara. Un ruj natural și puțin blush și ești gata să ieși din casă fără să-i sperii pe gemenii de 3 ani ai vecinului de palier !
OCHELARII DE SOARE JACKIE O. LIKE sunt un must.
La birou, încearcă să-ți faci o zi ușoară. Dacă ai multe întâlniri programate și simți că nu te poți concentra, anulează câteva, sau, dacă nu este posibil, iar concentrarea ta este minimă, nu vorbi prea mult, prefă-te atentă la ce se discută, așa eviți posibilele gafe.
Nu uita să bei apă, cel puțin doi litri.
Se zice că Alka Zelter face minuni, așa că dizolvă două pastile și bea cu înghițituri rapide, gândindu-te la ceva frumos.
După job e recomandat să mergi direct acasă. O baie cu săruri, urmată de un somn înainte de ora 10 seara te vor reconforta iar a doua zi vei fi atât de fresh, încât capacitatea ta de a merge la o nouă petrecere tematică va fi la cote maxime.
Nu exagera, totuși, mai mult de două nopți pierdute pe săptămână lasă urme adânci. Åži cu siguranță că nu-ți dorești să ai riduri înainte de vreme. Nicio cremă din lume și niciun machiaj profesional nu-ți pot salva tenul, așa că trebuie să ai grijă.

ARTICOLE SIMILARE

Grădina Monteoru | Târgul „Flori, Fete și Băieți!”

Ciocîrlan

Rabla 2022 și Rabla Plus 2022. Când începe și care sunt condițiile

Andreea Damian

Un selfie a adus-o pe o romanca pe prima pagina a presei din Marea Britanie!

Nepoata lui Traian Basescu, botezata sambata

Must-haves pentru vremea rece

Tabu Tabu

Iti mai amintesti de Iulia Fratila? Vezi cum arata ea acum si prin ce drama a trecut

Scrie un comentariu