Home > Lifestyle > Cum să devii Diva verii 2009!

Cum să devii Diva verii 2009!

E deja luna mai și foarte curând se deschid ștrandurile și vine vremea să mergem la mare, în vacanță sau în weekenduri. Cum facem să arătăm atât de bine, încât să ne îndrăgostim de propria imagine din oglindă, fără a ne simți vinovate că suntem narcisiste?

Nu știu cum sunteți voi, dragelor, dar eu mă trezesc de fiecare dată pe ultima sută de metri. Adică, uit de sala de fitness luni întregi, așa cum la fel de greu îmi este să renunț la croisantele cu unt de dimineată și la zilnicele eclere cu cafea.

Åži vine o zi, nu știu cum, dar se întâmplă de 1 mai, când realizez că într-o lună voi merge la mare și la piscină, și nici măcar costumul de baie întreg nu-mi rezolvă problemele. Atunci repet aceeași rețetă pe care de fiecare dată țin să o păstrez tot anul, dar mă limitez doar la 3-4 luni. Tot e ceva, așa că o voi împărtăși cu voi:

1. Fă-ți abonament la sala de fitness și încearcă să ajungi măcar de 3 ori pe săptămână. Nimic nu se compară cu exercițiile pentru brațe și picioare, și dacă îți iei și un personal trainer, măcar în primele săptămâni, ar fi ideal. Dacă ești harnică, poți să-ți începi ziua cu un bonus de abdomene și genoflexiuni realizate pe parchetul din propria locuință, iar seara poți face 3-4 tururi de bloc, alergare ușoară. Cu un astfel de program de antrenament, într-o lună ai mari șanse să se vadă rezultatele.

2. Uită de dulciurile zilnice. Dacă simți totuși că nu reziști, mănâncă înghețată, se pare că nu îngrașă. (am aflat și eu, de curând!)

3. Mergi la masaj, măcar o dată pe săptămână. În combinație cu exercițiile de la sală se pare că face minuni.

4. Dacă știi să mergi pe bicicletă sau cu rolele, e păcat să nu te antrenezi măcar de 2-3 ori pe săptămână. Vei avea cele mai superbe gambe!

5. Nu sunt adepta mersului la solar, dar anul acesta am făcut o excepție (mai ales că m-am făcut blondă) și am ales capsulele de bronzat de la Ergoline, din Dorobanți. În afară de faptul că sunt niște condiții foarte bune (cabine în care te schimbi și paturi dotate cu aer condiționat, ca să nu simți că iei foc de la căldură), după 3 ședințe a câte 8 minute s-au văzut deja rezultatele. Iar dacă te mulțumești cu un bronz natural, de Cannes în luna mai, nici nu ai nevoie de mai mult de 6 ședinte până când mergi la mare.

6. Hidratează-ți pielea, după fiecare duș. Folosește cremă de protecție solară (mai ales dacă mergi și la solar)

7. Mănâncă fructe și legume (mai ales morcovi) și fă o cură de vitamine ,,naturale’’. Începe sezonul cireșelor, care, în afară de faptul că sunt delicioase, sunt sănătate curată!

8. Folosește săpunuri care nu-ți usucă pielea.

9. După o lună de sport și masaj poți porni în marea căutare a costumului de baie perfect. Pentru efect maxim, cumpără unul din două piese și unul întreg (recunosc că cele de la La Perla m-au cucerit!).

10. Nu uita și de o rochie maxi de plajă, cu care să atingi nisipul, niște flip-flopși chic și pălăria de soare, cu boruri cât mai largi! Åži un șort, cât mai….short! O vară de neuitat!

Articole asemanatoare
Cele mai spectaculoase destinații de vacanță din lume. Numărul 5 te va impresiona cel mai tare
Vacanță cu iubitul peste hotare? Ce greșeli fac multe cupluri când călătoresc
3 stațiuni din Grecia renumite pentru tavernele cu specific pescăresc
Iti faci ziua in vacanta? Iata 4 lucruri de care sa tii cont

Loading...

Comenteaza acest articol

Cum să devii Diva verii 2009!

by realitatea   2 min
0